Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten
Menu

Kappersstudent Jari wint eerste prijs

Jari van de Kerkhof_roctilburg

Maandag 16 april - Onze kappersstudent Jari van de Kerkhof haalt de eerste prijs op de BarberSociety Young Talent Battle. Deze battle vond plaats op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Met zijn creaties maakte hij indruk op het publiek en de internationale jury. Jari mag zich ‘BarberSociety winner of the year 2018’ noemen. Hij gaat sowieso naar huis met een prijzenpakket van €1000,00. In dat pakket zitten aantrekkelijke producten, een abonnement op een vaktijdschrift mét een interview, een cursus en nog veel meer. 

De 18-jarige Jari van de Kerkhof is tweedejaars student aan de opleiding Allround Kapper van ROC Tilburg. Jari volgt hier het keuzedeel Barbier, dat een extra verdieping geeft aan het vak van kapper. Op zijn stage bij barbershop Marc in Oirschot krijgt hij voor dit onderdeel nog eens extra trainingen. Dan moet je wel een kanjer worden! Dat heeft hij bewezen tijdens deze wedstrijd. Zijn docenten en mede-studenten zijn super trots!

Op de foto: Jari in het midden met links een van de organisatoren van de wedstrijd en rechts zijn werkgever Marc Michielse

Geplaatst: 17-04-2018