Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

La Rose Lidelu-Kifu is ambassadeur 2022 van ROC Tilburg

tn_20211216_La Rose Lidelu-Kifu is ambassadeur 2022

La Rose Lidelu Kifu is op 15 december tijdens een fantastisch en spannend online Ambassadeursfeest uitgeroepen tot de Ambassadeur 2022 van ROC Tilburg. La Rose gaat ROC Tilburg vertegenwoordigen op de landelijke verkiezing in mei. La Rose is vierdejaars student Specialist Mode Maatkleding. De voorzitter van de jury*, Carl Govers, had lovende woorden voor La Rose. “Je bent niet alleen creatief en inspirerend. Je bent ook ondernemend, je ontwikkelt je eigen talenten en ook die van anderen door voor hen een platform te creëren.”

Carl had mooie woorden voor alle ambassadeurs. “Jullie zijn studenten om extra trots op te zijn. Door jullie inzet en ambitie zijn jullie een voorbeeld voor anderen.”

In februari komen alle ambassadeurs weer bij elkaar. Voor een lunch bij het CvB. Daar gaan zij brainstormen over wat ons onderwijs goed maakt en wat beter kan. In mei/juni volgt een tweede bijeenkomst waar zij samen het beste idee kiezen. En dat idee wordt uitgevoerd. Het College van Bestuur maakt hier een bedrag van €1000,00 voor vrij.

La Rose krijgt een cadeau en zij gaat een dagje meelopen met het CvB en met Kirsten.

2022 wordt een mooi Ambassadeursjaar!

Geplaatst: 16-12-2021