Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten
Menu

Onze Ambassadeurs 2019

overzichtsfoto 2

Andries Mastenbroek
Middenkaderfunctionaris Bouw
Was op de Open dag meteen verkocht. Werkte tijdens zijn stage mee aan bouwprojecten in de stad. Hij haalt eruit wat erin zit en heeft een houding van ‘het kan altijd beter’. Zijn droom? Innovatieve Installatietechniek studeren en huizen automatiseren en verduurzamen.

Anouk van de Sanden
Juridisch Administratief Dienstverlener
Won met haar team het landelijk MBO debattoernooi en gaf workshops debatteren. Ze maakte een studiereis naar Marokko. Ze loopt stage in de Tweede Kamer als persoonlijk medewerker van CDA’er Rene Peters. Haar droom? De eerste vrouwelijke minister-president worden van Nederland.

Bradley Jongerden
Beveiliger
Heeft ICT gedaan en doet nu beveiliging. Dat bevalt goed. Hij wil er wat van maken en straks een verantwoordelijke baan. Het liefst in de geld- en waardetransport. Of in de winkelsurveillance. Zijn droom? Doorgroeien naar een leidinggevende functie.

Debbie Liebregts
Manager Retail
Debbie heeft eerst Verzorgende gedaan, doet nu Manager Retail versneld, in twee jaar. Ze is blij met de persoonlijke begeleiding die zij krijgt van haar mentoren. Debbie is een echte doorzetter. Haar droom? Werken in een thuiszorgwinkel of een drogisterij.

Fatiya Dahir
Sport- en Bewegingscoördinator
Fatiya staat klaar voor anderen, ziet kansen en mogelijkheden. Zij zat in de excellentklas Sport en Bewegen, gaf in Zuid-Afrika sportlessen aan gevangenen. Haar droom? Mensen met psychische problemen helpen met sportactiviteiten, zodat zij weer een plekje vinden in de samenleving.

Hendrik de Kok
Verpleegkundige
Hendrik werkte als vrijwilliger in vluchtelingenkampen in Lesbos, Idomenie, Duinkerken, Libanon en Ghana. Zag veel ellende en mensen die zorg nodig hadden. Koos daarom bewust voor verpleegkunde. Hendrik liep stage in een Gambiaans ziekenhuis. Zijn droom? Werken bij Artsen zonder grenzen.

Jesse Binnenweg
Luchtvaarttechniek
Heeft passie voor de luchtvaart. Hij speelde een belangrijke rol in de komst van de Cessna naar zijn school. Hij loopt stage bij Fokker Techniek, waar hij werkt aan vliegtuigen van meerdere luchtvaartmaatschappijen. Zijn droom? Vliegen in een grote kist!

Jimmy Blom
Operator C
Jimmy heeft hart voor procestechniek, is leergierig, voortvarend en helpt andere studenten die moeite hebben met de stof. Tijdens zijn stage bij IFF maakte hij werkinstructies voor een hoge drukreactor. Zijn droom? Carrière maken in de chemische technologie.

Linde Otten
Artiest
Linde speelde met de excellentklas Artiest op Oerol. Zij is een energiek en veelkleurig speelster. Zij maakt kindervoorstellingen en met haar ondernemershart heeft zij zelfs al een eigen website gemaakt. Haar droom? Een eigen kindertheater en lesgeven in het vak ‘theater’.

Marleen van Engelen
Grafisch Vormgever
Marleen is een bloedfanatieke ondernemer én grafisch vormgever. Zij heeft samen met haar vriend een eigen bedrijf, een platform voor vraag en aanbod op grafisch gebied. Hiervoor heeft zij de startersprijs van de Rabobank gewonnen. Haar droom? Groeien in haar vak.

Mart Dekkers
Middenkader Engineering  | mechatronica
Mart heeft technisch talent en een passie voor mechatronica. Hij werkte mee aan een kermisattractie en interactief technisch spel. Hiermee kunnen kinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met techniek. Een echte techniek-ambassadeur dus. Zijn droom? Programmeur worden in de machinebouw | automatisering. 

Simone de Brouwer
Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Simone volgt de versnelde opleiding. Ze is ook ondernemer. Samen met haar twee zussen heeft ze een dansschool, DanceSkillz. Ze geeft lessen hiphop en streetdance aan kinderen en tieners. Haar droom? Werken in de kinderopvang en dat combineren met DanCeSkillz.

Sueda Çelik
Schoonheidsspecialist
Gemotiveerd, leergierig, betrokken, doorzettingsvermogen, sterk in de theorie én de praktijk. Dat past bij Sueda. Ze is pas eerstejaars, maar mag op haar stage alle behandelingen al uitvoeren. Haar droom? Eerst veel ervaring opdoen en dan een eigen salon starten met een eigen team.

Thijs Bertens
Chauffeur Wegvervoer
Thijs heeft eerst een niveau 2 opleiding gedaan, daarna Manager Transport en Logistiek en doet nu de versnelde opleiding tot Chauffeur Wegvervoer. Hij is door blijven leren en elke keer de uitdaging aangegaan. Zijn droom? Als internationaal chauffeur de weg op.

Geplaatst: 8-05-2019