Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten
Menu

Onze ambassadeurs 2020

ambassadeurs vierkant

De ambassadeurs van ROC Tilburg zijn gekozen. 12 studenten om extra trots op te zijn. Door hun inzet en ambitie zijn zij een voorbeeld voor anderen. We stellen ze graag aan jullie voor.

Roxanne Geerdink
School voor Administratieve en Juridische Dienstverlening
Medewerker Human Resource Management

Een toptalent! Roxanne stelt hoge eisen aan zichzelf én aan anderen. Ze werkt hard en helpt anderen. Zij is sterk in communicatie, zeer belangstellend en betrokken bij de opleiding en haar stage-adres. En trots zijn we op haar tweede plaats bij de vakwedstrijden Skills Heroes.

Jens van Geel
School voor autotechniek
Eerste Autotechnicus

Jens volgde de opleiding Automotive op het hbo. Dat was hem te theoretisch. Hij wilde de praktijk in. Jens is gemotiveerd, gedreven en zet zich voor de volle 100% in.  Zijn resultaten zijn uitstekend, hij legt de lat voor zichzelf hoog en neemt geen genoegen met minder.

Ilse de Leeuw
School voor Bouw- Installatie en Onderhoudstechniek
Middenkaderfunctionaris Bouw

Je kunt altijd op Ilse rekenen. Zij is gedreven, heeft een duidelijke mening en een sterk analytisch vermogen. Op haar stage valt Ilse op door proactief gedrag: ze heeft een eigen inbreng in opdrachten en past deze in overleg met het bedrijf aan. Dat vergt lef, inzicht, communicatief vermogen en vakmanschap.  

Tobias van Doorn
School voor ICT en Mediatechnologie
Medewerker ICT

Tobias is een voorbeeld-student. Hij is leergierig, vriendelijk en klantgericht. Hij komt met innovatieve ideeën, gaat op zoek naar uitdagingen en helpt andere studenten. Hij laat zien dat ie geduldig is en een goede luisteraar. Hij zoekt naar oplossingen. Kortom: een topper van formaat!

Sander Berkhout
School voor Kunst, Cultuur en Media
Podium- en Evenemententechniek

Op zijn 14de begonnen als deejay. Uitgegroeid tot een gepassioneerde en creatieve lichttechnicus met een groot netwerk. Heeft tijdens stages meegewerkt aan projecten als Groots met de zachte G van Guus Meeuwis en het Roemeense Untold Festival. Zijn droom: lichtontwerpen maken voor grote festivals zoals Defqon.

Willem Bierman 
School voor Luchtvaarttechniek
Eerste monteur Vliegtuigonderhoud

Willem is een echte  teamplayer. Zijn technische kennis is uitstekend, zijn houding respectvol. Hij weet dat een goed netwerk belangrijk is voor succes. Voor de familiedag op de vliegbasis Eindhoven (zijn stageadres) heeft hij een operationeel Hercules vliegtuig geregeld. Dan heb je heel wat in je mars. 

Mohadesa Bahrami
School voor Onderwijs en Kinderopvang
Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Mohadesa is geboren en opgegroeid in Afghanistan. Ze woont 6 jaar in Nederland. Woorden die passen bij Mohadesa: knokker, doorzetter, perfectionist, dromen en ook doen. Ze inspireert anderen met haar niet aflatende energie en werklust. Door te werken met kinderen wil ze bouwen aan haar toekomst in Nederland.

Enrico Moen
School voor Orde en Veiligheid
Leidinggeven op basis van vakmanschap

Eind 2017 liet de orkaan Irma een enorme ravage achter op Sint Maarten. Enrico wilde iets doen. Hij zette het project ‘the purpose’ op en met klasgenoten is hij gaan helpen. Hij heeft een groot  verantwoordelijkheidsgevoel en is een echte doorzetter. Tijdens zijn stage heeft hij een excellentieproject opgezet voor alle Nederlandse veva-opleidingen.

Nikki de Laat
School voor Procestechniek
Operator C

Op haar stage zien ze Nikki graag. Ze is collegiaal, sociaal en denkt mee. Zo komt ze met kostenbesparende voorstellen en ze staat altijd voor iedereen klaar. Op school is Nikki de motor en verbinder in haar klas. Een echte motivator en een harde werker.

Antonio Cetina
School voor Sport en Bewegen
Medewerker Sport en Recreatie

Positief, inzet en motivatie. Die woorden passen bij Antonio. Hij volgt in eigen tijd het Scholarship programma van de Richard Kraijeck Foundation. En hij is actief betrokken bij de Krajicek playgrounds in Tilburg waar hij een rolmodel is voor kinderen in de wijk. Een echte doorzetter!

Brent Mutsaerts
School voor Transport en Logistiek
Manager Transport en Logistiek

Brent is, zoals zijn docenten zeggen, een prettige gast. Hij is sociaal, heeft een positieve en behulpzame houding. Allemaal basis skills die nodig zijn in zijn beroep waarin het draait om het managen van mensen. Zijn voorkeur voor stage en werk is de luchtvaart logistiek.

Emilie Vissers
School voor Vavo
havo

Gemotiveerd, een flinke dosis ambitie, het hart op de juiste plaats en op een positieve manier sfeerbepalend in de klas. Met een mbo-diploma op zak en een baan, besloot Emilie naar de havo te gaan. Zo kan ze haar droom waarmaken: ‘vliegenier zijn bij defensie.

Geplaatst: 11-06-2020