Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

Onze Cessna komt

tn_20190104_Cessna-komt-eraan

Eindelijk is het zo ver. Na maanden van voorbereiden komt 8 januari de Cessna naar de School voor Luchtvaarttechniek. Om plaats te maken voor onze nieuwe aanwinst halen we eerst de F-16  uit onze hangar.

Ben je nieuwsgierig?
Kom gerust een kijkje nemen. In de vroege uurtjes gaat de F-16 eruit en in de loop van de ochtend gaat de Cessna erin. Wel zijn er veiligheidsmaatregelen genomen, de hangar kun je niet in. Je kunt op veilige afstand toekijken hoe de Cessna aankomt bij ROC Tilburg.

Trots
Met de komst van de Cessna krijgen onze studenten de mogelijkheid om te sleutelen aan een toestel waar alle systemen werken. De Cessna kan namelijk nog gewoon vliegen. Zo bereiden we onze studenten door maatwerk voor op hun carrière in de luchtvaart.

Ook zijn we trots op onze samenwerking met onder andere de Koninklijke Luchtmacht, de TU Delft en Flyinggroup Antwerpen. Zij maakten het mogelijk om het toestel van Duitsland naar Tilburg te krijgen.

In maart wordt de Cessna nog officieel gedoopt.  

Stappegoorweg afgesloten
Om alles vlot te laten verlopen, wordt Stappegoorweg op dinsdag 8 januari in beide richtingen afgesloten, inclusief het fietspad aan ‘onze’ kant.

Vanuit Onderwijsgroep Tilburg worden verkeersregelaars ingezet en verkeersborden geplaatst om e.e.a. in goede banen te leiden.

Geplaatst: 4-01-2019