Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten
Menu

Opleiding Schoonheidsspecialist van start

foto
“Starten met een eigen schoonheidssalon, dat is mijn toekomstdroom,” vertelt Fleur Meels trots. Zij is dit jaar gestart aan de nieuwe opleiding Schoonheidsspecialist van ROC Tilburg. “Dan ben ik baas over mijn eigen tijd. Kan ook zelf kiezen welke klanten ik wil behandelen.” Haar klasgenoot Esmée Amat heeft al een mbo-diploma Medewerker Mode | Maatkleding op zak. “Het lijkt me super om fashion met beauty te combineren. Dat ik daar mijn werk van kan maken.’


Echt met mijn toekomst bezig

Fleur en Esmée voelen zich nu al thuis op school. “We hebben leuke nieuwe vakken en toffe docenten”, vertelt Esmée. “De sfeer in de klas is echt goed. Ik heb een klik met iedereen’, vervolgt Fleur. “In het begin was het wel wennen. Het is anders dan op het vmbo. We krijgen meer les, het is serieuzer en ook wel moeilijker. Deze opleiding heeft echt met mijn toekomst te maken, op het vmbo was ik daar minder mee bezig.”

Populaire opleiding

Diana van de Wiel is een van de docenten van Fleur en Esmée. Zij is zelf schoonheidsspecialist, heeft in een salon gewerkt én een docentenopleiding gevolgd. “We hadden heel veel aanmeldingen. Het is een populaire opleiding. We zijn heel bewust met maar 2 groepen van 18 studenten gestart. Zij moeten allemaal stage kunnen lopen. Bovendien willen we de arbeidsmarkt niet overspoelen.”

Meer weten over de opleiding? Ga naar Schoonheidsspecialist

Geplaatst: 20-09-2018