Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten
Menu

ROC Tilburg got talent

foto_Emmie2
 Het was spectaculair: de ROC Tilburg Fashion Show in een uitverkocht Theaters Tilburg. Vrienden, familie, stagebedrijven en medewerkers van ROC Tilburg genoten van een wervelende modeshow gebaseerd op diverse actuele thema’s.

Studenten van alle leerjaren van de modeopleidingen hebben keihard gewerkt om deze show tot een succes te maken, samen met studenten van andere opleidingen. Zo hebben kappersstudenten achter de schermen de visagie en kapsels van de modellen verzorgd. En op het podium een haarshow van de excellentklas Kapper én een film ‘the making of’, gemaakt door studenten AV-specialist. 


Fashion Award 2018

Het hoogtepunt van de avond: de uitreiking van de Fashion Award 2018. De eerste prijs ging naar Emmie van Vugt, vierdejaars student Specialist Mode | Maatkleding. De jury was onder de indruk van dit toptalent. “Haar collectie laat een volledig plaatje zien. Alles klopt. De gekozen stoffen zijn erg mooi en het is prachtig gemaakt”, aldus jurylid Monique Helmstrijd van naaimachinebedrijf Bernina. Emmie, die ook al verkozen is tot Ambassadeur van ROC Tilburg, was overdonderd. “Ik ben echt onwijs blij en super verrast. Zo leuk!”

De tweede prijs was voor Isabelle van Rijthoven en de derde prijs ging naar Melanie Dekkers. Naast Monique Helmstrijd zat Puck van Iersel van Hudson’s Bay in de jury. Zij had nog een verrassing in petto. Hudson’s Bay gaat de kledingstukken die in de prijzen zijn gevallen tentoonstellen in de zaak aan de Heuvelstraat in Tilburg. Het derde jurylid was Antoinette Zuidweg-van Damme, oud-student van ROC Tilburg en nu de trotse eigenaar van een bruidsmodezaak.

Prestatie van formaat

Han Snijders, directeur van de opleidingen is super trots: “Studenten die presteren, dat begint bij inspirerende docenten die het maximale uit hun studenten weten te halen. Samen hebben zij gewerkt aan een prestatie van formaat.”

Op de foto Emmie met haar modellen. De foto is gemaakt door Bram Delmee.

Geplaatst: 5-07-2018