Ga naar de header Ga naar de content

Spannend nieuws: We krijgen een nieuwe naam!

Vandaag delen we bijzonder nieuws! Binnen onze organisatie is er veel om trots op te zijn. We staan op een magisch moment: het zichtbaar maken van onze ambitieuze toekomstplannen. Onze missie om goed en passend onderwijs voor iedereen te bieden, vraagt om een krachtige positionering en een helder verhaal over wie we zijn en waar we voor staan. 

Een nieuwe naam! 
Om deze missie kracht bij te zetten, krijgt onze organisatie een nieuwe naam! Deze naam zal ons verhaal nog sterker vertellen en symbool staan voor onze ambitie. 

Feestelijke lancering 
Na de zomervakantie, in de week van 16 september, lanceren we feestelijk ons nieuwe merk. We nemen afscheid van de namen Onderwijsgroep Tilburg, ROC Tilburg, Entreecollege en Schakelcollege. De namen Reeshof College, Campus 013 en NCVB Bedrijfsopleidingen blijven onderdeel van onze nieuwe merknaam. 

Spannend… 
De voorbereidingen voor deze grote stap zijn in volle gang, achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een onvergetelijke lancering. We kunnen niet wachten om er samen met al onze studenten en medewerkers een groot succes van te maken. Tot die tijd blijft het nog spannend. Hou onze social media-kanalen in de gaten om niets te missen van onze naamsverandering. 

Geplaatst: 27-06-2024