Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten
Menu

Student ROC Tilburg wint Hollands next top model

Soufyan _ roctilburg

Het is al bijna twee weken geleden dat de 19-jarige Soufyan Gnini als winnaar uit de bus kwam bij Holland’s next top model. Soufyan is eerstejaars student Medewerker Evenementenorganisatie bij ROC Tilburg. “Ik wil nog steeds graag mijn diploma halen. Dat vind ik belangrijk. Wel heb ik bedacht dat als ik het te druk krijg, ik een tussenjaar ga nemen.”

“Ik was een van de duizenden aanmeldingen voor Holland’s next top model. Zat bij de eerste voorselectie van 80. Even dacht ik dat het een grap was. Ik heb totaal geen ervaring in de modellenwereld. En dan kom ik uiteindelijk als winnaar uit de bus. Ik snapte er in het begin helemaal niets van.”

Na twee weken is het nog steeds niet helemaal ingedaald bij Soufyan. “Mensen herkennen me wel als ik op straat loop. Dat is leuk. Krijg ook nog steeds veel berichten van mensen die me feliciteren.”

Soufyan wint een modellencontract, een covershoot voor Elle en een plek in een online tandpastareclame.

“Het leukste wat ik heb meegemaakt na mijn overwinning? Dat ik mijn moeder weer zag. Zij was in Marokko tijdens de finale. Ze is echt trots. Dat geeft mij een geweldig gevoel. Als je ma maar blij is hè.”

Meer weten over de opleiding die Soufyan volgt? Ga naar Medewerker Evenementenorganisatie

Geplaatst: 1-11-2018