Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten
Menu

Team ROC Tilburg winnaar MBO Debattoernooi

winnaars debattoernooi 2019

Winnaar MBO debattoernooi

Het debatteam van de opleiding Sociaal Werker van ROC Tilburg is - voor de negende keer - winnaar van het landelijk MBO Debattoernooi. De wisselbeker blijft in Tilburg!

Het toernooi vond vrijdag 15 februari plaats in Amersfoort. Maar liefst 24 teams van 14 mbo’s uit heel Nederland gingen de strijd met elkaar aan. Onze opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener deed met twee teams mee en de opleiding Artiest met één. Ook hulde voor deze teams: zij veroverden een welverdiende plek in de top tien!

Het was de dertiende keer dat studenten van verschillende mbo-scholen tegenover elkaar stonden om te debatteren voor de landelijke titel. De deelnemers, in totaal zo'n 200 studenten, kregen van tevoren de kans om stellingen voor te bereiden op de verschillende onderwerpen. Pas tijdens het toernooi kregen zij te horen of ze voor- of tegenstander moesten zijn. De finalisten werden bekend gemaakt na drie debatrondes.

Onze debatteams zijn getraind door docenten Willemien van Heugten (Sociaal Werker), Malika Azghari (Juridisch Administratief Dienstverlener) en Masha Reijerkerk (Artiest).

Geplaatst: 19-02-2019