Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten
Menu

Uitblinkers 2018

Afbeelding alle uitblinkers - vierkan2t
Onze ROC-Uitblinkers zijn bekend. Al hun prachtige verhalen gaan we delen op onze website en op social media. Maar voor die tijd gaan we ze in het zonnetje zetten tijdens een spetterend feest op woensdagavond 6 juni. Dan kiezen we ook de student die ons gaat vertegenwoordigen op de landelijke Ambassadeursverkiezing op 19 november.

Onze Uitblinkers

School voor Administratieve en Juridische Dienstverlening
Patricia Bangma –  Ondersteunende Administratieve Beroepen
Een goede student met een positieve drive. Bij haar stagebedrijf werkt ze zelfstandig, ze is ondernemend en niet bang om uit haar comfortzone te komen, wil doorstuderen en daarna een bedrijf starten of het bedrijf van haar ouders overnemen.

School voor Bouwtechniek
Mika Sebes – Meubelmaker (Scheeps) Interieurbouwer
Een eerstejaars student die tijdens zijn stage een baan aangeboden kreeg: dan ben je goed in wat je doet. Wat zijn ogen zien, kunnen zijn handen maken, en dat precies op maat. Mika wil blijven leren en zijn droom is een eigen bedrijf.

School voor Commerciële Dienstverlening
Dustin van Gulik –  Filiaalmanager
Voor Dustin is Filiaalmanager een ideale brede opleiding, waar je nog alle kanten mee op kunt. Hij is flexibel en een echte doorzetter. Dustin kreeg veel media-aandacht toen de Kijkshop na zijn eerste stagedag failliet ging. Dat bracht hem verder: hij kreeg mooie nieuwe stage-aanbiedingen.

School voor ICT en Mediatechnologie
Robin Jussen – ICT-Beheerder
Robin werkt hard, weet wat ie wil en gaat daar 100% voor. Doorgaan en bikkelen past bij hem. Zijn motto: als je omhoog komt, kijk dan achterom en neem iemand mee. Hij wil anderen helpen. Zijn droom: ICT-docent zijn.

School voor Kunst, Cultuur en Media
Huib Robben –  AV-Specialist
Huib is ondernemend, heeft een eigen bedrijf Graafmedia.nl, werkt mee aan veel succesvolle projecten zoals Jazznight en het maken van korte speelfilms, wil doorstuderen aan het hbo en zijn mediabedrijf verder uitbouwen met meer personeel en grotere klanten.

School voor Logistiek en Mobiliteit
Douw Vugts – Technisch Specialist Personenauto’s
Douwe wil met zijn havo-diploma precies weten hoe auto’s in elkaar zitten: hij wil weten waar hij over praat, voordat hij naar het hbo gaat. Zijn droom: meewerken aan de ontwikkeling van een waterstofverbrandingsmotor, voor als er straks geen benzine en diesel meer is.

School voor Luchtvaarttechniek
Marco van den Abbeelen – Luchtvaarttechniek + Veiligheid en Vakmanschap
Een harde werker die goede cijfers haalt. Zijn hart ligt bij defensie, daar wil hij sleutelen aan Apache helikopters. Marco houdt van uitdagend werk, zoekt naar oplossingen, houdt niet van stilzitten en wil blijven leren.

School voor Mechatronica, Maintenance en Engineering
Jordi de Hond – Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties
Jordi vindt niets leuker dan met de kennis die hij heeft elektrotechnische storingen oplossen. Op Skills Heroes, de landelijke vakwedstrijden, heeft hij de derde prijs gehaald. Een hele prestatie. Hij wil leren op zijn huidige werkplek en  misschien ooit een eigen bedrijf starten.

School voor Mode en Uiterlijke Verzorging
Emmie van Vugt –  Specialist Mode Maatkleding
Een enthousiaste en gepassioneerde student die het modevak in haar vingers heeft. Een op en top vakvrouw. Zij zet zich in voor duurzaam geproduceerde katoen, maakt kleding van natuurlijke materialen, is creatief, leergierig, kan gedetailleerd kijken, goed luisteren en verbinding maken met anderen.

School voor Onderwijs en Kinderopvang
Eline van Brunschot – Onderwijsassistent
Eline gaat naar de pabo, haar hart ligt bij het speciaal onderwijs, ze is zeer leergierig, houdt van uitdagingen, is proactief, betrokken, werkt hard en dat is meteen ook haar hobby. Kinderen voelen zich bij haar veilig. Op Eline kun je bouwen.

School voor Orde en Veiligheid
Alexandra Kosmadaki – Handhaver Toezicht en Veiligheid
Alexandra werkt hard, haalt prachtige resultaten, is enthousiast en je kunt altijd een beroep op haar doen. Ze werkt graag in een team en speelt dan een verbindende rol. Ze doet mee aan het excellentieprogramma mentale weerbaarheid. Haar droom: bij de politie.

School voor Proces- en Milieutechniek
Kel van Seeters – Operator C
Kel is gefascineerd van procestechniek, pakt zaken snel op, zoekt diepgang in de procestechniek. Hij kan goed samenwerken en netwerken, is collegiaal en ondersteunt anderen indien nodig. Zijn droom: naar het hbo, chemische technologie studeren. Hij wil processen verduurzamen en veiliger maken.

School voor Sport en Bewegen
Okki van der Plas – Sport- en Bewegingscoördinator
Okki heeft zeer professioneel deelgenomen aan het excellentieprogramma, is erg betrokken, werkt hard en onderscheidend, neemt veel initiatief, houdt van uitdagingen en schrijft indrukwekkende blogs over haar ervaringen in Zuid-Afrika. Mensen begeleiden  is haar droom.

School voor Welzijn
Macy Rollé en Imke Korsmit – Sociaal Werker
Macy en Imke hebben lef en daadkracht. Zij helpen mensen die niet meer zelfredzaam zijn. Met 10.000 euro sponsorgeld hebben zij een Riksja-fiets gekocht voor mensen die minder mobiel zijn. Met deze fiets kunnen deze mensen weer naar buiten. Zo werken zij mee aan het geluk van de ander.

 
Geplaatst: 30-05-2018