Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten
Menu

Veelbelovend stagetraject bij Van Mossel

mustang klein

De presentatie woensdagmiddag werd goed bezocht, maar het bedrijf had er dan ook flink werk van gemaakt: een dikke rode Mustang op het schoolplein, directeur Richard Vonk van de vestigingen in Tilburg en Oisterwijk om het verhaal te vertellen en de hrm-manager Danielle van der Plas voor de details. 

Waar ging het om? Van Mossel ziet de arbeidsmarkt krapper worden en wil wel goede medewerkers blijven werven voor de verkoop - want daar bestaat het bedrijf van. Dus ze bieden de commerciële tweedejaars een stageplek aan bij hun bedrijf, zodat die het echte werk in zijn volle breedte kunnen meemaken. En ze krijgen extra scholing in een mooie samenwerking met onze technische opleiding motorvoertuigentechniek. Het worden geen monteurs, maar het verschil tussen een benzineauto en een diesel moeten ze wel kennen (dat is ook handig bij het tanken).

Na de presentatie op de Kasteeldreef is er een goodiebag met daarin een aanmeldformulier - en daar wordt druk gebruik van gemaakt! Ook nog even met z'n allen poseren bij die vette auto, want dat maakt toch wel indruk.

Goed initiatief en mooi ook die samenwerking tussen commerciële en technische opleidingen.

Op de foto midden, met stropdas, vestigingsdirecteur Richard Vonk.

 

Geplaatst: 31-01-2018