Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten
Menu

Verklaringen voor excellentklas HTV

tn_20170623_verklaringen voor HTV

Dinsdag 20 juni ontvingen Ayla, Joshua, Mike, Heidi, Michelle en Rebecca, studenten van de opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid (HTV), hun welverdiende excellentieverklaring uit handen van Dorien Duindam, hun directeur. Naast  studenten en medewerkers waren ook ouders, vrienden en het werkveld aanwezig.

De 6 HTV-studenten hebben extra lessen gekregen die aansluiten op het vakgebied van een HTV’er. In die lessen vooral aandacht voor: mentale weerbaarheid, stressbestendigheid en persoonlijke vorming. Projectleider van deze excellentklas HTV is docent Manou Pistorius. Manou is erg trots op wat deze studenten bereikt hebben: ze zijn beter in hun vak door hun deelname aan de excellentklas HTV.  

Gastspreker Yuri Klaver onderstreepte het belang van de inhoud van het programma. Hij heeft 5 maanden gereisd door het Noordpoolgebied. Als geen ander weet Yuri hoe belangrijk discipline en weerbaarheid zijn om snel de juiste keuzes te kunnen maken in stressvolle en levensbedreigende situaties.  Zijn verhaal maakte een diepe indruk op alle aanwezigen.

 Kortom: een leuke én leerzame afsluiting van de excellentklas HTV

Geplaatst: 31-01-2018