Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

Voortzetting samenwerking Commerciële Dienstverlening en Van Mossel

auto1

Op dinsdagochtend 15 juni was de kick-off van het ‘Van Mossel traject’ voor studenten van de School voor Commerciële Dienstverlening. De autodealer kwam zich met een aantal spectaculaire auto’s presenteren.


Al vier jaar op rij biedt het bedrijf zo’n 10 studenten per jaar een stageplek en deze succesvolle samenwerking wordt ook volgend schooljaar voortgezet.

Opleiding Junior Accountmanager
De Van Mossel Automotive Groep is één van de grootste autodealers van de Benelux. Dit jaar presenteren ze zich tijdens de kick-off met een Audi RS6, een hybride Jeep Wrangler Rubicon en een elektrische Volkswagen ID.4.

Tijdens de kick-off leggen ze uit wie ze zijn en wat voor studenten ze zoeken. Ze bieden stageplekken aan met uitzicht op een baan. Na de zomer zullen er weer zo’n 10 studenten van de opleiding Junior Accountmanager bij één van de dealerbedrijven met hun stage starten. Beide partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking.

Samenwerking met Autotechniek
Om de commerciële studenten nog beter voor te bereiden op een baan in de autobranche, krijgen ze in leerjaar 3 theorieles over autotechniek. Deze lessen worden gegeven door een docent van de School voor Autotechniek. Ook deze samenwerking werpt haar vruchten af, want het blijkt dat de studenten zo gemakkelijker instromen in de arbeidsmarkt.

Geplaatst: 16-06-2021