Ga naar de header Ga naar de content

Werken bij ROC Tilburg

We willen de beste school van Nederland worden. Een fraai en haalbaar streven, waarbij we een gezonde dosis ambitie en drive vragen van al onze medewerkers. We zoeken geregeld nieuwe collega’s om dit mee te verwezenlijken. We maken het waar samen met onze partners: het bedrijfsleven en de instellingen in onze regio. Dagelijks zetten wij ons volledig in om onze studenten uitstekend onderwijs te bieden volgens heldere afspraken. We zien graag dat zij het maximale uit zichzelf halen.

Ons onderwijs

Met al onze scholen en opleidingen ogen we groot, maar in de praktijk organiseren we ons onderwijs juist kleinschalig. De sfeer is informeel en open. Onze teams krijgen veel vrijheid voor de invulling van hun programma, uiteraard met de landelijke onderwijsnormen als leidraad. Met het oog op de toekomst maken we ook middelen vrij voor ontwikkelingen en vernieuwingen op onze scholen. Op deze manier kunnen we up-to-date onderwijs blijven garanderen en spelen we een rol van betekenis in onze regionale economie.

Willen we de beste school van Nederland zijn, dan is het noodzakelijk dat alle medewerkers professioneel en deskundig handelen. Waar je ook binnen de organisatie werkt. Binnen ons beleid is veel ruimte voor de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk vlak. We vinden het belangrijk dat je een functie hebt waarbij jij het beste uit de verf komt.

Ga naar: Vacatures

Locaties ROC Tilburg

ROC Tilburg heeft scholen op meerdere locaties. Op de meeste locaties zijn meerdere 'scholen' aanwezig. 

Jaarverslag

 jaarverslag 2015

ROC Tilburg is onderdeel van Onderwijsgroep Tilburg.
Op haar website staat het Jaarverslag van Onderwijsgroep Tilburg