Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten
Menu

Investeren in opleidingen of cursussen voor uw medewerkers is investeren in uw bedrijf. Deze investering betaalt zich vaak dubbel en dwars terug. Denk aan betere competenties: goed opgeleide medewerkers functioneren beter en daarnaast zijn ze vaak meer gemotiveerd. Maar ook doordat u mogelijkheden tot opleiden biedt, wordt u door potentiële nieuwe medewerkers als een interessante werkgever gezien.

Maatwerk in cursussen en opleidingen


Maatwerk in Techniek
Voor technische bedrijven heeft ROC Tilburg een ruim aanbod van afgepaste cursussen en officiële mbo-opleidingen, goed afgestemd op het regionale bedrijfsleven en de vraag op de arbeidsmarkt. Daarvoor neemt u contact op met een apart organisatieonderdeel: Bedrijfsopleidingen Techniek
Ga naar Bedrijfsopleidingen Techniek

Aanbod Zorg en Welzijn
Een toekomstbestendige zorg vraagt om gemotiveerde en goed opgeleide zorgprofessionals. Het gaat om medewerkers die hun vak bijhouden en zich blijven ontwikkelen. Alleen dan kunnen ze de beste zorg geven aan patiënten en cliënten. Wij helpen daarbij met opleidingen en cursussen waarmee uw medewerkers zich specialiseren, scholen of omscholen.
Ga naar Aanbod Zorg en Welzijn

Educatieve cursussen voor werknemers
Heeft u werknemers in dienst die de Nederlandse taal onvoldoende beheersen? Dan zijn de avondcursussen Nederlandse taal van onze School voor Educatie en Inburgering wellicht interessant. 
Ga naar meer informatie over lezen, schrijven en rekenen voor werknemers

Werken en leren
Studeren en werken is een hele mooie combinatie. Dat wat de werknemer leert, breng hij of zij direct in de praktijk. We bieden een ruim aanbod van deeltijd mbo-opleidingen. Deze geven we op twee vaste dagdelen per week. Kijk hiervoor bij de mbo-opleidingen, kies voor bbl.
Ga naar mbo-opleidingen en kies voor bbl

NCVB Bedrijfsopleidingen

NCVB Bedrijfsopleidingen verzorgt erkende beroepsopleidingen door heel Nederland. Samen met organisaties uit diverse sectoren/branches ontwikkelen we een breed aanbod aan maatwerkopleidingen op mbo-niveau. Maatwerk vormgegeven via ons eigen opleidingsmodel: Het opleidingshuis. NCVB Bedrijfsopleidingen is onderdeel van ROC Tilburg.
Ga naar de website van NCVB Bedrijfsopleidingen

Direct contact

Onze accountmanagers adviseren u graag over de best passende (maatwerk)opleidingen of cursussen voor uw medewerkers.  Of het nu gaat om trainingen, functiegerichte scholing, individuele programma’s en deeltijd mbo-opleidingen, zij helpen u graag verder.

 

 

Clip


clip78 verk.12
Clip is een periodieke uitgave van de techniekscholen van ROC Tilburg met opleidings- en ROBO-nieuws. Bekijk hier de laatste uitgave.

Stageplaatsen

Wilt u meer weten over hoe de studenten bij uw bedrijf als stagiaire of werknemer aan de slag kunnen?
Ga naar Contact stage en Werk