Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten
Menu

MBO-opleidingen 

Werken en leren
Studeren en werken is een hele mooie combinatie. Dat wat de werknemer leert, breng hij of zij direct in de praktijk. We bieden een ruim aanbod van deeltijd mbo-opleidingen. Deze geven we op twee vaste dagdelen per week. Kijk hiervoor bij de mbo-opleidingen, kies voor bbl.
Ga naarEntree-opleidingen
Voor mensen zonder een diploma is het moeilijk om aan werk te komen. Speciaal voor hen heeft Entreecollege Tilburg trajecten waarbij zij leren in de praktijk en leren door te doen. Bij ons kunnen zij een niveau 1 diploma halen waarmee ze verder kunnen studeren aan het mbo of op zoek kunnen naar betaald werk.

Wij willen dat onze studenten een diploma halen om verder te leren op het mbo of aan het werk kunnen. Onze aanpak is gericht op leren in de praktijk en leren door te doen.

 

 

Educatieve cursussen voor werknemers, maatwerk en taalcoach
Heeft u werknemers in dienst die de Nederlandse taal onvoldoende beheersen? Dan zijn de avondcursussen Nederlandse taal van onze School voor Educatie en Inburgering wellicht interessant. Daarnaast verzorgen wij de cursus taalcoach en bieden we maatwerkoplossingen.

 

 

Aanbod Zorg en Welzijn
Een toekomstbestendige zorg vraagt om gemotiveerde en goed opgeleide zorgprofessionals. Het gaat om medewerkers die hun vak bijhouden en zich blijven ontwikkelen. Alleen dan kunnen ze de beste zorg geven aan patiënten en cliënten. Wij helpen daarbij met opleidingen en cursussen waarmee uw medewerkers zich specialiseren, scholen of omscholen.

 

 

Cursussen en Trainingen 

Aanbod | Techniek
 Naast opleidingen op maat naar een erkend diploma hebben de 6 techniek-scholen van ROC Tilburg een ruim aanbod aan trainingen en cursussen ...
Training Taalcoach
Deze cursus is iets voor u als u als taalcoach bent en uw vaardigheden (verder) wilt ontwikkelen.
Aanbod | Sport en Bewegen
De School voor Sport en Bewegen biedt cursussen voor verschillende soorten sporten. Het opleidingscentrum biedt cursusmogelijkheden met een diversiteit van looptrainer tot toezichthouder in zwembaden
Lezen, schrijven en rekenen voor werknemers
Wanneer u laaggeletterdheid in uw bedrijf aanpakt heeft dat veel positieve gevolgen. Medewerkers zijn onder andere meer betrokken en hebben een meer motivatie, de productiviteit gaat omhoog, er  is minder ziekteverzuim en betere communicatie. 

Direct contact

Onze accountmanagers adviseren u graag over de best passende (maatwerk)opleidingen of cursussen voor uw medewerkers.  Of het nu gaat om trainingen, functiegerichte scholing, individuele programma’s en deeltijd mbo-opleidingen, zij helpen u graag verder.