Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten
Menu

Mbo-opleidingen 

Werken en leren
Studeren en werken is een hele mooie combinatie. Dat wat de werknemer leert, breng hij of zij direct in de praktijk. We bieden een ruim aanbod van deeltijd mbo-opleidingen. Deze geven we op twee vaste dagdelen per week. Kijk hiervoor bij de mbo-opleidingen, kies voor bbl. Ga naarEntree-opleidingen
Voor mensen zonder een diploma is het moeilijk om aan werk te komen. Speciaal voor hen heeft Entreecollege Tilburg trajecten waarbij zij leren in de praktijk en leren door te doen. Bij ons kunnen zij een niveau 1 diploma halen waarmee ze verder kunnen studeren aan het mbo of op zoek kunnen naar betaald werk.

Wij willen dat onze studenten een diploma halen om verder te leren op het mbo of aan het werk kunnen. Onze aanpak is gericht op leren in de praktijk en leren door te doen.

 

 

Maatwerk, NT1, NT2 en de workshop Heldere Taal
De School voor Educatie en Inburgering van ROC Tilburg helpt u graag met het vaardig maken van uw werknemers. Wij bieden cursussen Nederlands, rekenen en/of digitale vaardigheden op maat aan die worden verzorgd door ervaren en bevoegde vakdocenten.

 

 

Aanbod Zorg en Welzijn
Een toekomstbestendige zorg vraagt om gemotiveerde en goed opgeleide zorgprofessionals. Het gaat om medewerkers die hun vak bijhouden en zich blijven ontwikkelen. Alleen dan kunnen ze de beste zorg geven aan patiënten en cliënten. Wij helpen daarbij met opleidingen en cursussen waarmee uw medewerkers zich specialiseren, scholen of omscholen.

 

Aanbod Techniek
Naast opleidingen op maat naar een erkend diploma hebben de 6 techniek-scholen van ROC Tilburg een ruim aanbod aan trainingen en cursussen die een bepaalde vaardigheid aanleren. In de regel korte trajecten die afgerond worden met een bewijs van deelname. 

 

Aanbod Sport en Bewegen
De School voor Sport en Bewegen biedt cursussen aan voor de volgende sporten: Turnen - Atletiek - Tennis - Hockey - Voetbal - Volleybal - Basketbal - Schaatsen - Lifeguard
De School voor Sport en Bewegen werkt hierin samen met Gemeente Tilburg. Via onze cursuszoeker kom je op het aanbod van Sport en Bewegen. Kies voor de richting Sport en Bewegen. Je kunt je er ook aanmelden.

 

Direct contact

Onze accountmanagers adviseren u graag over de best passende (maatwerk)opleidingen of cursussen voor uw medewerkers.  Of het nu gaat om trainingen, functiegerichte scholing, individuele programma’s en deeltijd mbo-opleidingen, zij helpen u graag verder.