Ga naar de header Ga naar de content
ROC Tilburg
Zoekresultaten
 • tn_aka

  Entreecollege Tilburg

  Heb je het vmbo niet afgerond en weet je nog niet helemaal wat je wilt worden? Of heb je certificaten nodig voor een opleiding die je op niveau 3 of 4 wil doen? Dan is onze entreeopleiding de ideale opleiding voor jou.
 • tn_administratief

  School voor Administratieve en Juridische Dienstverlening

  Ben je nauwkeurig, kun je goed met mensen omgaan en weet jij van aanpakken? Wil je alles weten van wetten en regels? Of vind jij het leuk om met cijfers bezig te zijn? Dan ben je bij deze school aan het goede adres. We hebben verschillende opleidingen op het administratieve, secretariële en juridische vlak.
 • tn_bouwtechniek

  School voor Bouwtechniek

  Met de bouwsector kun je alle kanten op. Van ontwerpfase tot de uitvoering op de bouwplaats, wat jou ook het meeste aanspreekt: je leert het bij ROC Tilburg. Opleidingen waarbij planning, organisatie en architectuur een rol spelen, maar ook opleidingen voor als je liever met je handen werkt ...
 • tn_commercieel

  School voor Commerciële Dienstverlening

  Ben jij een commercieel talent? Hier vind je opleidingen die alles te maken hebben met het kopen en verkopen van producten en diensten. Van commercieel medewerker tot verkoper, van stewardess tot bankmedewerker, van junior accountmanager tot medewerker marketing en communicatie.
 • tn_gezondheidszorg

  School voor Gezondheidszorg

  Houd je van mensen? Wil je anderen helpen en iets voor hen betekenen? Dan is er binnen de gezondheidszorg vast een baan voor jou! Bij de School voor Gezondheidszorg kun je de opleidingen Verpleegkundige, Doktersassistent, Tandartsassistent, Verzorgende en Helpende Zorg en Welzijn volgen.
 • tn_ict

  School voor ICT en Mediatechnologie

  Kun jij onze samenleving voorstellen zonder automatisering? Internet en alle verschillende mobiele apparaten spelen een grote rol. Dat herken je vast uit je eigen dagelijkse leven. Op onze school kun je de opleidingen ICT Beheerder, Medewerker Beheer ICT en Medewerker ICT volgen. Daarnaast bieden we de opleidingen Grafisch Vormgever en Mediadeveloper.
 • tn_kunst

  School voor Kunst, Cultuur en Media

  Zie je een baan in kunst, cultuur en media wel zitten? Dan is dit je kans! Je kunt kiezen voor een opleiding die past bij jouw interesse en jouw mogelijkheden. Voorwaarde is wel dat je creatief bent en gek van muziek en theater. Je bent geen negen-tot-vijf type, wel een doorzetter en je houdt ervan om helemaal voor een klus te gaan.
 • tn_logistiekenmobiliteit

  School voor Logistiek en Mobiliteit

  Werken in de autobranche, de transportsector of bij een logistiek bedrijf echt iets voor jou? Dankzij ons brede aanbod kun je op onze school opleidingen volgen is al deze richtingen. Bij Motorvoertuigentechniek leer je aan auto’s sleutelen. Bij Mobiliteit gaat het over het organiseren van goederenstromen - of het besturen van vrachtauto’s!
 • tn_luchtvaarttechniek

  School voor Luchtvaarttechniek

  Heb je veel interesse in vliegtuigen en alle techniek die daar bij komt kijken? Zie jij jezelf vliegtuigonderdelen onderhouden, inspecteren en reviseren? Je kunt aan het werk bij luchtvaarttechnische bedrijven of de Koninklijke Luchtmacht. Wat je ook kiest, jouw nauwkeurigheid en vakmanschap zijn van groot belang!
 • tn_mechatronica

  School voor Mechatronica, Maintenance en Engineering

  Herken jij dat ook? Je vastbijten in een technisch vraagstuk totdat het werkt? Dat is het mooie van techniek: als je eenmaal de oplossing hebt gevonden, doet het apparaat in kwestie het ook. Als student van onze school ben je veelzijdig, een improvisatietalent en je werkt graag zelfstandig.
 • tn_mode

  School voor Mode en Uiterlijke Verzorging

  Ben je op zoek naar een creatief beroep? Ben je enthousiast en trendgevoelig en weet je van aanpakken? Dan zit je goed bij de School voor Mode en Uiterlijke Verzorging. Op deze school kun je de opleidingen Medewerker Design, Medewerker Mode / Maatkleding en Kapper volgen.
 • tn_onderwijsenkinderopvang

  School voor Onderwijs en Kinderopvang

  Wil je graag werken met baby’s, kleuters, kinderen of jongeren? Dan is een beroep in het onderwijs of in de kinderopvang vast iets voor jou. Bij de School voor Onderwijs en Kinderopvang kun je de opleidingen Onderwijsassistent en Pedagogisch Werker Kinderopvang volgen.
 • tn_ordeenveiligheid

  School voor Orde en Veiligheid

  Ben je op zoek bent naar een spannende en afwisselende opleiding? Dan ben je bij deze school aan het juiste adres! Je kunt bij ons kiezen uit de opleiding Particulier Beveiliger, Veiligheid en Vakmanschap en Handhaver Toezicht en Veiligheid - Politie. Welke opleiding je ook kiest, jij zorgt ervoor dat mensen zich veilig voelen.
 • tn_procestechniek

  School voor Proces- en Milieutechniek

  De procesindustrie is goed vertegenwoordigd in Midden-Brabant. Met een opleiding in de procestechniek heb je dus als je bent afgestudeerd keus genoeg. Ben jij in staat ingewikkelde productieprocessen aan te sturen bij grote en middelgrote bedrijven? In onze regio staan de bedrijven te springen om goed opgeleid personeel. Werk genoeg!
 • tn_sport

  School voor Sport en Bewegen

  Als je van aanpakken weet, sportief bent, met enthousiasme anderen weet te stimuleren, je niet te beroerd bent om te werken op momenten dat andere mensen van hun vrije tijd genieten, dan is een opleiding op de School voor Sport en Bewegen in Tilburg echt iets voor jou!
 • tn_welzijn

  School voor Welzijn

  Sta jij graag klaar voor anderen? Als je kiest voor een van onze opleidingen, begeleid en ondersteun je mensen die tijdelijk of voor een langere periode hulp nodig hebben. Bij de School voor Welzijn kun je de opleidingen Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener, Sociaal Cultureel Werker en Maatschappelijke Zorg volgen.