Ga naar de header Ga naar de content
 • tn_aka

  Entreecollege Tilburg

  Heb je het vmbo niet afgerond en weet je nog niet helemaal wat je wilt worden? Of heb je certificaten nodig voor een opleiding die je op niveau 3 of 4 wil doen? Dan is onze entreeopleiding de ideale opleiding voor jou.
 • tumb auto

  School voor Autotechniek

  Werken in de autobranche echt iets voor jou? Dankzij ons brede aanbod kun je op onze school opleidingen volgen is al deze richtingen. Bij Motorvoertuigentechniek leer je aan auto’s sleutelen. Bij Mobiliteit gaat het over het organiseren van goederenstromen - of het besturen van vrachtauto’s!
 • tumb bou

  School voor Bouw-, Installatie- en Onderhoudstechniek

  Met de bouwsector kun je alle kanten op. Van ontwerpfase tot de uitvoering op de bouwplaats, wat jou ook het meeste aanspreekt: je leert het bij ROC Tilburg. Opleidingen waarbij planning, organisatie en architectuur een rol spelen, maar ook opleidingen voor als je liever met je handen werkt ...
 • tumb adm

  School voor Business Services, Publieke Veiligheid en Leisure

  Ben je nauwkeurig, kun je goed met mensen omgaan en weet jij van aanpakken? Wil je alles weten van wetten en regels? Of vind jij het leuk om met cijfers bezig te zijn? Dan ben je bij deze school aan het goede adres. We hebben verschillende opleidingen op het administratieve, secretariële en juridische vlak.
 • tumb ict

  School voor ICT, Media en Commercie

  Bij de School voor ICT, Media en Commercie leer jij alles over ICT-vraagstukken, vormgeving, websites, video en fotografie. Maar ook als je graag wil verkopen ben je bij deze school aan het goed adres.
 • tumb kun

  School voor Kunst, Cultuur en Media | KCM

  Of je nu graag schittert op het podium of juist achter de schermen jouw talent inzet; de opleidingen van de School voor KCM bieden verschillende mogelijkheden, afhankelijk van jouw interesses en vaardigheden.
 • tumb luc

  School voor Luchtvaarttechniek

  Zou jij aan alle onderdelen en systemen van een vliegtuig willen sleutelen? Wil jij ervoor zorgen dat een vliegtuig altijd de lucht in kan? Welke opleiding in de luchtvaarttechniek je ook kiest, jouw nauwkeurigheid en vakmanschap zijn van groot belang!
 • ThumbAmbassadeur MBO2 Dienstverlening Jeremiah

  School voor MBO2 Dienstverlening

  Zoek jij een niveau 2-opleiding? En vind je het moeilijk om een keuze te maken. Dan ben je bij MBO2 Dienstverlening op de juiste plek! Want daar kun je namelijk het 1e jaar kennismaken met maar liefst 5 bol-opleidingen
 • tumb mec

  School voor Mechatronica, Werktuigbouwkunde en Metaaltechniek

  Herken jij dat ook? Je vastbijten in een technisch vraagstuk totdat het werkt? Dat is het mooie van techniek: als je eenmaal de oplossing hebt gevonden, doet het apparaat in kwestie het ook. Als student van onze school ben je veelzijdig, een improvisatietalent en je werkt graag zelfstandig.
 • tumb mod

  School voor Mode en Uiterlijke Verzorging

  Ben je op zoek naar een creatief beroep? Ben je enthousiast en trendgevoelig en weet je van aanpakken? Dan zit je goed bij de School voor Mode en Uiterlijke Verzorging. Op deze school kun je de opleidingen Medewerker Design, Medewerker Mode / Maatkleding en Kapper volgen.
 • tumb ond

  School voor Onderwijs en Kinderopvang

  Wil je graag werken met baby’s, kleuters, kinderen of jongeren? Dan is een beroep in het onderwijs of in de kinderopvang vast iets voor jou. Bij de School voor Onderwijs en Kinderopvang kun je de opleidingen Onderwijsassistent en Pedagogisch Werker Kinderopvang volgen.
 • tumb ord

  School voor Orde en Veiligheid

  Ben je op zoek bent naar een spannende en afwisselende opleiding? Dan ben je bij deze school aan het juiste adres! Je kunt bij ons kiezen uit de opleiding Particulier Beveiliger, Veiligheid en Vakmanschap en Handhaver Toezicht en Veiligheid. Welke opleiding je ook kiest, jij zorgt ervoor dat mensen zich veilig voelen.
 • tumb_pro

  School voor Procestechniek

  De procesindustrie is goed vertegenwoordigd in Midden-Brabant. Met een opleiding in de procestechniek heb je dus als je bent afgestudeerd keus genoeg. Ben jij in staat ingewikkelde productieprocessen aan te sturen bij grote en middelgrote bedrijven? In onze regio staan de bedrijven te springen om goed opgeleid personeel. Werk genoeg!
 • tn_sportenbewegen_ok20

  School voor Sport en Bewegen

  Als je van aanpakken weet, sportief bent, met enthousiasme anderen weet te stimuleren, je niet te beroerd bent om te werken op momenten dat andere mensen van hun vrije tijd genieten, dan is een opleiding op de School voor Sport en Bewegen in Tilburg echt iets voor jou!
 • tumb tra

  School voor Transport en Logistiek

  Met opleidingen in de sector Transport en Logistiek kun je alle kanten op. Miljoenen Nederlanders zijn dagelijks afhankelijk van vervoer en transport. Het is van belang dat dit vervoer veilig en zonder technische haperingen plaatsvindt. Iets voor jou?
 • tumb zor

  School voor Zorg en Welzijn

  Houd je van mensen? Wil je anderen helpen en iets voor hen betekenen? Dan is er binnen zorg en welzijn vast een baan voor jou! De School voor Zorg en Welzijn heeft de opleidingen Verpleegkundige, Doktersassistent, Tandartsassistent, Verzorgende-IG, Sociaal Werker en Helpende Zorg en Welzijn.