Ga naar de header Ga naar de content
ROC Tilburg
Zoekresultaten
Menu

Kom sfeer proeven

Start jij komend schooljaar (augustus 2021) met een mbo-opleiding en twijfel je nog over je keuze? Dan kun je vanaf nu weer sfeer komen proeven op een van onze scholen. Je kunt je inschrijven voor een meeloopdag of een rondleiding.

Meeloopdagen


Wil je graag een dagje meelopen?

Een aantal opleidingen organiseert weer meeloopdagen op locatie. Wil je het gebouw zien en face to face kennismaken met onze docenten? Ga dan een hele dag, ochtend of middag op bezoek bij de opleiding waar jij interesse voor hebt.

Je weet al bijna zeker welke opleiding je wilt gaan doen? Je zit in het laatste jaar van het voortgezet onderwijs? Jouw opleiding organiseert een meeloopdag? 

Bekijk dan hier alle meeloopdagen op locatie en schrijf je snel in! 

Staat de opleiding van je keuze er niet bij neem dan contact op met het Studenten Adviespunt 013 van ROC Tilburg. Ook bij de opleiding in de richting Administratief - Secretarieel, Mode, Marketing en Communicatie-Evenementen, AV-specialist, Bouw, Installatie en Onderhoudstechniek, Luchtvaarttechniek, Mechatronica Werktuigbouwkunde en Metaal is het mogelijk om een kijkje te nemen.
Bel 013-539 7010 of mail stap013@roctilburg.nl.

.  

Bereid je goed voor.

Zet bijvoorbeeld je vragen al op papier. Vraag ook aan je decaan of het goed is dat je een dagje komt meelopen.

Op zo’n meeloopdag ben je als het ware student bij ROC Tilburg. Zo krijg je een goede indruk van de opleiding. Je proeft de dagelijkse sfeer en je maakt kennis met de lessen en het beroep.

 

Rondleiding

Word alvast wegwijs op jouw favoriete mbo. Je krijgt een rondleiding van 45 minuten en je maakt kennis met docenten. Hierbij krijg je antwoord op al je vragen. Je mag een ouder of verzorger meenemen. De rondleiding wordt gegeven in kleine groepjes. Daarbij hanteren we uiteraard de richtlijnen van het RIVM.

Klik op ‘inschrijven’ en kijk of jouw mbo-opleiding meedoet en schrijf je aan voor de rondleiding.

Zodra we je inschrijving hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging en verdere informatie. Heb je nog vragen hierover? Stuur dan een mail naar stap013@roctilburg.nl

Voor de rondleidingen geldt momenteel een maximaal aantal inschrijvingen. Wil je graag een rondleiding? Schrijf je dan zo snel mogelijk in.


Hulp nodig bij studiekeuze?
Wij staan voor je klaar! Bel, mail of chat met ons.
Studenten Adviespunt 013
T 013 539 7010
stap013@roctilburg.nl 

 

Infobijeenkomst Vavo

Bezoek onze infobijeenkomst vavo. Hoor, hoe het werkt bij vavo! Wat is mogelijk voor jou? Vwo, havo, vmbo of deelcertificaat? Wat zijn de toelatingseisen? Hoe meld je je aan?

Wanneer?  
Online
  • do 22 april, van 20 tot 21 uur
In ons gebouw
  • vr 11 juni, van 15 tot 17 uur 
  • ma 5 juli, van 18 tot 21 uur
  • vr 16 juli, van 15 tot 17 uur

Je moet wel even reserveren. Je bent welkom met één ouder of verzorger. Kom je liever niet naar de locatie? Bezoek dan de online voorlichting in april.


Waar?
Online of Stappegoorweg 183, gebouw B

 

Zie ook: Bereikbaarheid locatie Stappegoorweg 183

Hulp nodig?


Bel tijdens kantooruren:
Studenten Adviespunt 013
T 013 539 7010
E stap013@roctilburg.nl