Ga naar de header Ga naar de content
ROC Tilburg
Zoekresultaten
Kostencalculatie
Hoe staat het bedrijfsresultaat ervoor? Wat is de kostprijs en hoe verhoudt zich dit tot de verkoopprijs? Met het Associatiecertificaat Kostencalculatie niveau 4 op zak, geef je moeiteloos antwoord op deze vraag.
Financiering
Je kunt berekeningen maken voor de periodeafsluiting en kengetallen berekenen. Door de focus op de theorie kun je in de praktijk altijd op je kennis terugvallen en met vertrouwen solliciteren op je favoriete baan.
Bedrijfsadministratie
Een flinke stap in de richting van het zelfstandig kunnen voeren van een boekhouding. Met het certificaat Bedrijfsadministratie niveau 4 ben je in staat berekeningen te maken voor de financiële administratie van een handels- of dienstverlenende onderneming.
Financieel Assistent
Wil je in een kleine organisatie zelfstandig de boekhouding voeren? Of voor de bedrijfsleiding belangrijke overzichten samenstellen? Haal dan het diploma ‘Financieel Assistent’, een logische opstap voor een glanzende loopbaan in de administratieve sector!
Basiskennis Calculatie | BKC
Rekenen kunnen we allemaal. Maar calculeren ten behoeve van de boekhouding is een vaardigheid die niet iedereen zich eigen heeft kunnen maken. 
Praktijkdiploma Boekhouden | PDB®
Het Praktijkdiploma Boekhouden, voorheen Financial & Cost Accounting - FCA, geeft een goede basis voor de praktische uitvoering van essentiële boekhoudkundige werkzaamheden. Dit is ook de juiste vooropleiding om later met succes te beginnen aan de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie (MBA).
Basiskennis Boekhouden | BKB
Wil je graag zelf een eenvoudige administratie voeren? Of wil je een basis leggen voor verdere studie, zoals Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)? Dan is BKB de geschikte opleiding voor jou.