Ga naar de header Ga naar de content

School voor Orde en Veiligheid

Op deze school leer je misschien anders dan je gewend bent. We vinden het belangrijk dat je al op school praktijkervaring opdoet. Zo krijg je steeds meer bagage, waardoor je goed voorbereid bent op je examen. Ook sportlessen zijn een belangrijk onderdeel van onze opleidingen. Bij alle beroepen waarvoor we opleiden, moet je immers een goede conditie hebben.
De School voor Orde en Veiligheid is een kleine school. Je hebt bij ons eigen leslokalen en docenten. Iedereen kent elkaar en dat maakt dat je je hier snel thuis voelt. Bij ons is het onderwijs persoonlijk! Dat blijkt ook uit de goede en deskundige begeleiding die je van ons krijgt. Zo krijg je een eigen studieloopbaanbegeleider die in de gaten houdt hoe het met je gaat. Zijn er problemen met je studie? Of wil je de opleiding in een versneld traject doorlopen? Ook dan doen we alles om je te helpen.

 

Stages

Je stages, ook beroepspraktijkvorming genoemd, vormen een belangrijk deel van je opleiding. Je leert nu eenmaal vooral door zelf in de praktijk aan de slag te gaan. Onze studenten kunnen kiezen uit een groot aantal interessante stageplekken. Met alle bedrijven waar onze studenten stage lopen, werken we heel nauw samen. Zo kunnen we ons onderwijs snel aanpassen aan wat het bedrijfsleven vraagt. Heb je straks je diploma, dan weet je dat je goed bent voorbereid op een baan.

orde-en-veiligheid-16 orde-en-veiligheid-20 orde-en-veiligheid-39 orde-en-veiligheid-5 orde-en-veiligheid-26 orde-en-veiligheid-44 orde-en-veiligheid-61 Veiligheid en Vakmanschap & ICT Veiligheid en Vakmanschap handhaver toezicht en veiligheid Beveiliger

School voor Orde en Veiligheid

Gershwinstraat 10
5012 AR Tilburg
T 013 539 7090

Vragen over opleidingen?
Studenten Adviespunt 013
T 013 539 7010
STAP013@roctilburg.nl
Postbus 1330
5004 BH Tilburg

Wat kun je hier leren?


footer-ontdekwatjekan_li
footer-ontdekwatjekan_re