Ga naar de header Ga naar de content

School voor Kunst, Cultuur en Media | KCM

Bij de School voor Kunst, Cultuur en Media - oftewel KCM – worden studenten opgeleid tot ware professionals in de creatieve industrie.
Of je nu graag schittert op het podium of juist achter de schermen jouw talent inzet; de opleidingen van de School voor KCM bieden verschillende mogelijkheden, afhankelijk van jouw interesses en vaardigheden.

Voor alle opleidingen van de School voor KCM geldt dat je vaak werkt wanneer andere mensen vrij zijn. Houdt hier rekening mee want wij kennen geen typische 9-tot-5-mentaliteit. Flexibiliteit is de key, zoals ook ondernemend zijn, samenwerken en de uitdaging om een klus te klaren! 

Cross-overs 
Tijdens jouw opleiding werk je samen met studenten van onze andere opleidingen en maak je kennis met verschillende aspecten van het werkveld. 
Bijvoorbeeld tijdens ons legendarische evenement "Piggy" waarin je samen met studenten van andere opleidingen van KCM aan een korte film werkt in opdracht van filmhuis Cinecitta. Een onvergetelijke opdracht, dat afgesloten wordt met een heuse première-avond en een spannende award-uitreiking.  

Jouw carrière pad centraal 
De opleidingen van de School voor KCM bieden een dynamische combinatie van theorie en praktijk. Er is veel ruimte voor hands-on ervaring, of het nu gaat om korte opdrachten of uitgebreide stages. 
Onze opleidingen onderhouden goede samenwerkingen met het werkveld. Niet alleen in de regio Tilburg maar zeker ook landelijk. Dit biedt jou veel ruimte om je te specialiseren en een waardevol netwerk op te bouwen dat aansluit bij jouw toekomstige carrière pad.  
Uiteraard zijn er met een niveau 4 diploma ook volop mogelijkheden om door te stromen naar een HBO-opleiding. 

Kijkje achter de schermen
Via Instagram roctilburg_kcm kun je een kijkje nemen achter de schermen van onze opleidingen. Volg ons gerust om op de hoogte te blijven van de creatieve opleidingen van ROC Tilburg. 
ROCsanne ROCkristen ROC-Alex ROCarno ROCCecile ROC-Juup ROC-martijn ROCjohannes ROCjoep sound & vision evenementenmedewerker artiest

School voor Kunst, Cultuur en Media | KCM

Stappegoorweg 183, gebouw B
Tilburg
T 013 539 7090

Vragen over opleidingen?
Studenten Adviespunt 013
T 013 539 7010
STAP013@roctilburg.nl
Postbus 1330
5004 BH Tilburg
 


Wat kun je hier leren?


Artiest

Event Producer

AV-specialist

Podium en Evenemententechniek

footer-ontdekwatjekan_li
footer-ontdekwatjekan_re