Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

School voor Kunst, Cultuur en Media | KCM

Zie je een baan in kunst, cultuur en media wel zitten? Dan is dit je kans! Je kunt kiezen voor een opleiding die past bij jouw interesse en jouw mogelijkheden. Voorwaarde is wel dat je creatief bent en ‘gek’ van muziek en theater. Je moet het niet erg vinden om te werken als andere mensen vrij zijn, bijvoorbeeld in de avonden en weekenden. Je bent dus geen negen-tot-vijf type, wel een doorzetter en je houdt ervan om helemaal voor een klus te gaan.


De School voor KCM heeft alles onder één dak met meerdere opleidingen die alles met theater te maken hebben. En onderscheidt zich door de samenwerking en creatieve kruisbestuiving tussen die opleidingen. Een voorbeeld uit het tweede leerjaar is de filmproductie voorstelling. Onze studenten hebben samen met Cinecitta, een culturele bioscoop, een speelfilm gemaakt. Samen hebben ze aan een eindproduct gewerkt.

De School voor KCM is begonnen in 2004 en heeft veel ervaring in het voorbereiden van studenten op hun beroep of vervolgstudie. In het werkveld is KCM een bekende speler. Inmiddels heeft de school niet alleen een groot regionaal maar ook een landelijk cultureel netwerk opgebouwd.

Ons eigen ROC Theater

De school heeft een eigen professioneel theater waar het hele jaar door voorstellingen worden gegeven voor en door studenten.  Eén van de hoogtepunten voor studenten is het jaarlijks terugkerende KCM Festival, dat helemaal georganiseerd wordt door studenten van de opleiding Event producer. KCM staat voor professionaliteit en hard werken in een goede sfeer! 


Facebook
Neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina
en volg ons op Instagram


ROCsanne ROCkristen ROC-Alex ROCarno ROCCecile ROC-Juup ROC-martijn ROCjohannes ROCjoep sound & vision evenementenmedewerker artiest

School voor Kunst, Cultuur en Media | KCM

Stappegoorweg 183, gebouw B
Tilburg
T 013 539 7090

Vragen over opleidingen?
Studenten Adviespunt 013
T 013 539 7010
STAP013@roctilburg.nl
Postbus 1330
5004 BH Tilburg
 


Wat kun je hier leren?


Artiest

Event Producer

AV-specialist

footer-ontdekwatjekan_li
footer-ontdekwatjekan_re