Ga naar de header Ga naar de content

School voor Business Services, Publieke Veiligheid en Leisure

Business Services

Ben jij goed met cijfers of met wet- en regelgeving? Kun je goed plannen en organiseren? Of zie jij jezelf al werken bij personeelszaken? Dan zit je bij één van de opleidingen van Business Service zeker op je plek.

Publieke Veiligheid
Als Handhaver Toezicht en Veiligheid zorg je voor de veiligheid van mensen. Dat kan bijvoorbeeld op straat zijn of in winkels en gebouwen. Je krijgt wet- en rechtskennis, leert hoe je mensen aan moet spreken en hoe je moet ingrijpen in bepaalde situaties.

Leisure
Jij wilt werken in de wereld van de luchtvaart. Op de grond of in de lucht. Jij maakt het passagiers graag naar de zin. Op de grond handel je snel en correct bagage af. In de lucht zorg je voor service op hoog niveau en voor de veiligheid aan boord. Problemen en klachten los je met een glimlach op. Daarvoor heb je goede communicatieve vaardigheden nodig.

Hiernaast vind je alle opleidingen die je hier kunt volgen>>

administratief-en-juridisch-44 administratief-en-juridisch-32 administratief-en-juridisch-36 administratief-en-juridisch-33 administratief-en-juridisch-26 secretaresse financieel juridisch personeel en arbeid administrateur administratief directiesecretaresse

School voor Business Services, Publieke Veiligheid en Leisure

Kasteeldreef 122
5046 CV Tilburg
T 013 539 7070

Vragen over opleidingen?
Studenten Adviespunt 013
T 013 539 7010
STAP013@roctilburg.nl
Postbus 1330
5004 BH Tilburg
 

Wat kun je hier leren?


Business Services

Publieke Veiligheid

Leisure

footer-ontdekwatjekan_li
footer-ontdekwatjekan_re