Ga naar de header Ga naar de content

School voor Procestechniek

De procesindustrie is goed vertegenwoordigd in Midden-Brabant, dus met een opleiding in de procestechniek heb je straks als je bent afgestudeerd volop keus. Ben jij in staat ingewikkelde productieprocessen aan te sturen bij grote bedrijven? In onze regio staan de bedrijven te springen om goed opgeleid personeel. Werk genoeg! En het verdient goed. Je werkt meestal in ploegendienst en krijgt daarom een flinke toeslag.

Wil je meer informatie over onze opleidingen?

Bekijk onze online voorlichting. Stagebegeleider Frits en student Bram vertellen je in deze online voorlichting meer over onze opleidingen in de procestechniek.


Voltijd-opleiding | ProcessClass

Bij de School voor Proces- en Milieutechniek kun je een voltijdopleiding ProcessClass volgen: Procesoperator B of Operator C.

Deeltijd-opleiding

Je kunt bij ons deze deeltijdopleidingen volgen: Operator C, Mechanisch Operator A of B of Procesoperator A of B.

Stages

Wij vinden het belangrijk dat je al tijdens je opleiding praktijkervaring opdoet. Om te kunnen zorgen voor goede stageplekken werken we nauw samen met bedrijven in onze branche. In overleg met die bedrijven stellen wij onze opleidingen samen. Zo weten we zeker dat jij bij ons de vaardigheden leert die je nodig hebt om direct aan het werk te gaan. Bedrijven in onze regio zitten te springen om goed opgeleide medewerkers. Met één van onze opleidingen ligt de wereld voor je open! FABRO-Procces Techniek-061 FABRO-Procces Techniek-045 FABRO-Procces Techniek-032 FABRO-Procces Techniek-024 procestechniek procestechniek_

School voor Procestechniek

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090

Vragen over opleidingen?
Studenten Adviespunt 013
T 013 539 7010
STAP013@roctilburg.nl
Postbus 1330
5004 BH Tilburg

Wat kun je hier leren?


Bol-opleidingen

Bbl-opleidingen

footer-ontdekwatjekan_li
footer-ontdekwatjekan_re