Ga naar de header Ga naar de content

School voor Transport en Logistiek

Met opleidingen in de sector Transport en Logistiek kun je alle kanten op. Op onze school kent iedereen elkaar. Er heerst een goede sfeer en we gaan respectvol met elkaar om. Het is een school met uitdagend en interessant onderwijs, waar jij van je talent je beroep kunt maken.

Wil je meer informatie over onze opleidingen?

Bekijk onze online voorlichtingen.

Logistiek

Docent Ben en Peter Paul vertellen je in deze online voorlichting meer over onze Logistieke opleidingen.


Lijkt het je interessant bij een logistiek bedrijf te gaan werken? Denk je aan het controleren, beheren en verzenden van goederen of juist aan het aansturen van logistieke processen? Er is veel mogelijk in de logistieke sector, ook zijn de doorgroeimogelijkheden uitstekend. Maak van je interesse je beroep en voeg waarde toe aan de logistieke keten.

Logistiek Tilburg

De School voor Transport en Logistiek werkt nauw samen met de transportsector en met logistieke bedrijven in Tilburg en omgeving. We hebben zitting in het ROBO, het Regionaal Overleg Bedrijfsleven-Onderwijs. In het ROBO-overleg ontmoeten we toonaangevende bedrijven uit de regio. Zo kunnen onze studenten blijven rekenen op goede stageplaatsen en blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen in beide branches.

Chauffeur

Docent William vertelt je in deze online voorlichting meer over onze opleiding Chauffeur Wegvervoer.Het transport van goederen en personen is een belangrijke activiteit in ons land. Denk maar aan het vervoer van grondstoffen, levensmiddelen, bouwmaterialen of aan verhuizingen en het touringcarvervoer. Miljoenen Nederlanders zijn dagelijks afhankelijk van vervoer en transport. Het is van belang dat dit vervoer veilig en zonder technische haperingen plaatsvindt. Iets voor jou?

Stages

Je stage, ook beroepspraktijkvorming genoemd, vormt een belangrijk deel van je opleiding. Je leert nu eenmaal vooral door in de praktijk aan de slag te gaan. Onze studenten kunnen rekenen op goede stageplaatsen. Met alle bedrijven waar onze studenten stage lopen, werken we heel nauw samen. Zo kunnen we ons onderwijs snel aanpassen aan wat de praktijk vraagt.

Wist je dat Noord-Brabant van alle 24 provincies in België, Luxemburg en Nederland de meest gunstige plek is voor logistieke bedrijven om zich te vestigen? 

En ben je nog niet uitgeleerd na je opleiding bij ROC Tilburg? Met Breda University of Applied Sciences (voorheen NHTV) hebben we een samenwerkingsovereenkomst. zodat jij soepel kunt doorstromen naar een hbo-opleiding.

logistiek-dag-van-de logistiek-dag-van-de-2 transport en logistiek warehouselogistiek op de heftruck commercieel logistiek medewerker logistiek goederenvervoer

School voor Transport en Logistiek

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090

Vragen over opleidingen?
Studenten Adviespunt 013
T 013 539 7010
STAP013@roctilburg.nl
Postbus 1330
5004 BH Tilburg 

Wat kun je hier leren?


Bol-opleidingen

Bbl-opleidingen

footer-ontdekwatjekan_li
footer-ontdekwatjekan_re