Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten
Menu

Opleidingen voor volwassenen in de Retail en HR

De retail sector staat voor grote uitdagingen. Dat vraagt om goede marketing, service en gastvrijheid en dus om nieuwe vaardigheden. Wil jij jouw vaardigheden verder ontwikkelen naast je baan? Bijvoorbeeld als Retail Manager? Of wil je een overstap maken naar retail vanuit een andere sector? Neem een kijkje bij onze opleidingen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor jou te bekijken.

Door een groeiende economie, personeelstekorten en aandacht voor duurzame inzetbaarheid is ook de HR sector volop in beweging. Op een HR afdeling werk je samen met allerlei mensen, van directie tot recruiters en leden van de Ondernemingsraad. Kortom, de scenario’s zijn eindeloos en geen dag is hetzelfde. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om te werken of door te groeien in het dynamische vakgebied HRM? Neem hieronder een kijkje naar de opleidingen die we aanbieden of neem contact met ons op.

Onze opleidingen en cursussen

De opleidingen worden opgehaald
We hebben voor je:
Filters wissen

Samenwerken

Wij werken nauw samen met het bedrijfsleven. We gaan dan ook graag met jou en je werkgever in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Zo kunnen we een traject op maat maken waarbij jouw kennis en ervaring worden meegenomen. Samen gaan we voor betekenisvol onderwijs, verantwoordelijk samenwerken en leren van en met elkaar.  

Veelgestelde vragen Retail en HR

Wat betekent werken en leren?

Studeren en werken is een hele mooie combinatie. Dat wat je leert, breng je direct in de praktijk. Een bbl-opleiding of cursus is ideaal als je direct ervaring op wilt doen, de handen uit de mouwen wilt steken of als je niet van stilzitten houdt. Aan het einde van je opleiding heb je dan niet alleen een heel waardevol mbo-diploma of certificaat, maar beschik je ook nog eens over een enorme dosis relevante werkervaring.   

Werken en leren betekent ook veel ballen in de lucht houden. Je zult vaak zelfstandig opdrachten moeten maken en dat vraagt de nodige discipline.  


Is werken in de retail iets voor mij?

Vind je het leuk om samen met collega’s ervoor te zorgen dat een winkel goed draait? En heb je een commerciële instelling? Dan is werken in de retail misschien wel wat voor jou. Als retail medewerker help je bijvoorbeeld klanten, adviseert ze bij wat ze willen kopen en je rekent af. Je kunt ook kiezen voor een leidinggevende functie. Je geeft dan leiding aan medewerkers en je denkt mee over de winkelformule.

Is werken in HR iets voor mij?

Als HR medewerker ben je een aanspreekpunt in de organisatie. Je ondersteunt bijvoorbeeld bij HR adviestrajecten, aanvragen en opdrachten. Spreekt dit jou aan? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Welke vooropleiding heb ik nodig?

Je vooropleiding is afhankelijk van je gekozen opleiding of cursus. Neem een kijkje bij ons aanbod. Daar vind je per opleiding de gevraagde vooropleiding.  

Hoe kan ik mij aanmelden voor een opleiding?

Neem contact op met het Studenten Adviespunt. 
Tel: 013 7397010 

Wat voor investering in tijd en geld vraagt dit van mij?

Dit is per opleiding en cursus verschillend.  
Voor het merendeel van de opleidingen geldt dat je voor een BBL-opleiding minimaal 20 uur in de week moet werken. Eens in de twee weken heb je een contactdag van je school en daarnaast zal je ongeveer 12 uur per week moeten besteden aan zelfstudie. 

DIRECT CONTACT

Samen kijken we naar welke opleiding of cursus het beste bij jou past.

Neem gerust contact met ons op! Of kom langs.
Bel ons voor een afspraak.

Maandag tot en met donderdag van 9.00-17.00 uur
Vrijdag van 9.00 - 16.00 uur
Stappegoorweg 183

5022 DD Tilburg
T 013 539 7010
STAP013@roctilburg.nl