Ga naar de header Ga naar de content

School voor Autotechniek

Kun jij je een wereld voorstellen zónder auto’s? Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van auto’s, scooters en andere motorvoertuigen. Ken jij een automotor van binnen en buiten? Werk je graag aan auto’s? En wil je graag hogerop komen? Kies dan voor de School voor Autotechniek.

De School voor Autotechniek is een kleinschalige school waar iedereen elkaar kent. Er heerst een goede sfeer en we gaan respectvol met elkaar om. Het is een school met uitdagend en interessant onderwijs, waar jij van je talent je beroep kunt maken.

Studenten over hun keuze  

 

 

Autotechniek

Bij Autotechniek leer je aan auto’s werken. Geen dag is hetzelfde, elke auto zit immers anders in elkaar. Je spoort mechanische, elektronische en elektrische storingen op en verhelpt ze. Je her-programmeert, repareert en vervangt onderdelen. Ook adviseer je klanten over reparaties.

Iedereen wil veilig en comfortabel reizen en kunnen vertrouwen op zijn/haar voertuig. Aan jou de uitdaging om te zorgen dat voertuigen niet stil komen te staan. Durf jij dat aan?

 

Autowereld Tilburg

De School voor Autotechniek werkt nauw samen met de autosector in Tilburg en omgeving. We hebben zitting in het ROBO, het Regionaal Overleg Bedrijfsleven-Onderwijs. In het ROBO-overleg ontmoeten we toonaangevende bedrijven uit de regio. Zo kunnen onze studenten blijven rekenen op goede stage- en werkplaatsen en blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen in de autobranche.

Stage of werk

Je stage of werk, ook beroepspraktijkvorming genoemd, vormt een belangrijk deel van je opleiding. Je leert nu eenmaal vooral door in de praktijk aan de slag te gaan. Dat kan bij een merkdealer of een gewone garage. Met alle bedrijven waar onze studenten stage lopen/werken, werken we heel nauw samen. Zo kunnen we ons onderwijs snel aanpassen aan wat de praktijk vraagt.

 

Fotoalbum

autotechniek1 motorvoertuigentechniek autotechnicus autotechniek

School voor Autotechniek

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090

Vragen over opleidingen?
Studenten Adviespunt 013
T 013 539 7010
STAP013@roctilburg.nl
Postbus 1330
5004 BH Tilburg 

Wat kun je hier leren?


Bol-opleidingen

Bbl-opleidingen

footer-ontdekwatjekan_li
footer-ontdekwatjekan_re