Ga naar de header Ga naar de content

School voor ICT en Mediatechnologie

Bij de School voor ICT en Mediatechnologie leer je misschien anders dan je gewend was. We vinden het belangrijk dat je al op school veel praktijkervaring opdoet. Daarom ga je aan de slag met interessante projecten, waar de geleerde kennis en vaardigheden in terugkomen. Je leert bij elk project de theoretische kennis en de praktische vaardigheden die nodig zijn om het project goed af te ronden. Je krijgt zo steeds meer bagage, waardoor je goed voorbereid bent op je examen.

De School voor ICT en Mediatechnologie is een kleine school met ongeveer 420 studenten. We hebben onze eigen lokalen en docenten. Iedereen kent elkaar en dat maakt dat je je snel thuis voelt. Bij ons is het onderwijs persoonlijk! Dat blijkt ook uit de goede en deskundige begeleiding die je krijgt. Zo krijg je een vaste studieloopbaanbegeleider bij wie je terecht kunt met alle vragen omtrent je studie en je persoonlijke ontwikkeling.


Stages

Je stage, ook beroepspraktijkvorming (BPV) genoemd, is een belangrijk deel van je opleiding. Je leert nu eenmaal vooral door in de praktijk aan de slag te gaan. In samenwerking met bedrijven leiden wij ICT-ers, Grafisch Vormgevers en Webdevelopers op, omdat de huidige maatschappij niet meer zonder ICT en ICT-toepassingen kan. Wil je stage lopen in het buitenland? Dan denken wij mee over de mogelijkheden.

Ict-en-mediatechnologie-2 Ict-en-mediatechnologie-10 Ict-en-mediatechnologie-21 Ict-en-mediatechnologie-6 Ict-en-mediatechnologie-23 Ict-en-mediatechnologie-4 Ict-en-mediatechnologie-8 Mediatechnologie Mediadeveloper ICT-medewerker ICT-beheer grafisch-ontwerper ICTbeheer

School voor ICT en Mediatechnologie

Kasteeldreef 122
5046 CV Tilburg
T 013 539 7070

Vragen over opleidingen?
Studenten Adviespunt 013
T 013 539 7010
STAP013@roctilburg.nl
Postbus 1330
5004 BH Tilburg

Wat kun je hier leren?


ICT

Mediatechnologie

Mbo2 Dienstverlening

footer-ontdekwatjekan_li
footer-ontdekwatjekan_re