ROC Tilburg
Menu
Zoekresultaten

School voor Kunst, Cultuur en Media

Zie je een baan in kunst, cultuur en media wel zitten? Dan is dit je kans! Je kunt kiezen voor een opleiding die past bij jouw interesse en jouw mogelijkheden. Voorwaarde is wel dat je creatief bent en ‘gek’ van muziek en theater. Je moet het niet erg vinden om te werken als andere mensen vrij zijn, bijvoorbeeld in de avonden en weekenden. Je bent dus geen negen-tot-vijf type, wel een doorzetter en je houdt ervan om helemaal voor een klus te gaan.De School voor KCM heeft met vijf opleidingen die alles met theater te maken hebben, alles onder één dak. En zij onderscheidt zich door de samenwerking en creatieve kruisbestuiving van de opleidingen Artiest, Sound & Vision en Medewerker Evenementenorganisatie. Een voorbeeld uit het eerste leerjaar is de Vrije Vloer-voorstelling. Dit is een avondvullende productie waarbij de artiesten op het podium staan, de studenten Sound & Vision voor de technische ondersteuning en de Medewerkers Evenementenorganisatie voor de publiciteit en organisatie zorgen. 

De School voor KCM is begonnen in 2004 en heeft veel ervaring in het voorbereiden van studenten op hun beroep of vervolgstudie. In het werkveld is KCM een bekende speler. Inmiddels heeft de school niet alleen een groot regionaal maar ook een landelijk netwerk opgebouwd.

Ons eigen ROC Theater

De school heeft een eigen professioneel theater waar het hele jaar door voorstellingen worden gegeven voor en door studenten.  Eén van de hoogtepunten voor studenten is het jaarlijks terugkerende Kerstgala, dat helemaal georganiseerd wordt door studenten van de opleiding Medewerker Evenementenorgansisatie. KCM staat voor professionaliteit en hard werken in een goede sfeer! 

Kom ook eens naar een voorstelling in ons ROC Theater! 
Wanneer zijn de voorstellingen? Wat is er te zien? Kaartje kopen?
zie: roctilburg.nl/roctheater


ROCsanne ROCkristen ROC-Alex ROCarno ROCCecile ROC-Juup ROC-martijn ROCjohannes ROCjoep sound & vision evenementenmedewerker artiest

School voor Kunst, Cultuur en Media

Stappegoorweg 183, gebouw B
Tilburg
T 013 539 7090

Vragen over opleidingen?
Infopunt ROC Tilburg
T 013 - 539 7010
E infopunt@roctilburg.nl
Postbus 1330
5004 BH Tilburg
 


Wat kun je hier leren?


Artiest

Evenementenorganisatie

Sound & Vision