Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

School voor Luchtvaarttechniek

Heb je veel interesse in vliegtuigen en alle techniek die daar bij komt kijken? Zie jij jezelf vliegtuigonderdelen onderhouden, inspecteren en reviseren? Je kunt aan het werk bij luchtvaarttechnische bedrijven of de Koninklijke Luchtmacht. Kies je voor de KLu (Koninklijke Luchtmacht/Ministerie van Defensie), dan werk je in Nederland, maar op uitzending naar het buitenland is ook een mogelijkheid.
 
De School voor Luchtvaarttechniek heeft de opleidingen Eerste Monteur Luchtvaarttechniek en Vliegtuigonderhoudstechnicus. Wat je ook kiest, jouw nauwkeurigheid en vakmanschap zijn van groot belang! Naast je opleiding kun je ook studeren voor een Europees diploma (PART) waarmee je als monteur in heel Europa kan werken. Liever leren voor vliegtuigonderhoudstechnicus én militair worden? Dat kan ook bij de School voor Luchtvaarttechniek.
 

Stages

Je stage, ook beroepspraktijkvorming genoemd, vormt een belangrijk deel van je opleiding. Je leert nu eenmaal vooral door in de praktijk aan de slag te gaan. Je vindt onze studenten tijdens hun stage op zeer uiteenlopende locaties. 
 


luchtvaarttechniek-alouette luchtvaarttechniek-alouette2 luchtvaarttechniek-jongens luchtvaarttechniek-praktijklokaal luchtvaarttechniek-doorkijkje luchtvaarttechniek-sleutelen2 luchtvaarttechniek-sleutelen luchtvaarttechniek-transport-van-motor in-de-F16 cockpit aandeF16 vliegtuigtechniek

School voor Luchtvaarttechniek

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 -539 7090
Vragen over opleidingen?
Infopunt ROC Tilburg
T 013 - 539 7010
infopunt@roctilburg.nl
Postbus 1330
5004 BH Tilburg

Wat kun je hier leren?


Luchtvaarttechniek

footer-ontdekwatjekan_li
footer-ontdekwatjekan_re