Ga naar de header Ga naar de content

School voor Luchtvaarttechniek

Zou jij aan alle onderdelen en systemen van een vliegtuig willen sleutelen? Wil jij ervoor zorgen dat een vliegtuig altijd de lucht in kan? Welke opleiding in de luchtvaarttechniek je ook kiest, jouw nauwkeurigheid en vakmanschap zijn van groot belang!  

Onze school is een kleinschalige school waar iedereen elkaar kent. Er heerst een goede sfeer en we gaan respectvol met elkaar om. Het is een school met uitdagend en interessant onderwijs, waar jij van je technisch talent je beroep kunt maken.

Naast je opleiding kun je ook studeren voor een Europees diploma (PART) waarmee je als vliegtuigmonteur in heel Europa kan gaan werken. Liever leren voor vliegtuigmonteur én militair worden? Ook dat kan ook bij de School voor Luchtvaarttechniek omdat we nauw samenwerken met Defensie.

 

Luchtvaart Nederland

Heb je veel interesse in vliegtuigen en alle techniek die daar bij komt kijken? Zie jij jezelf vliegtuigonderdelen onderhouden, inspecteren en reviseren? Je kunt aan het werk bij luchtvaart- technische bedrijven of de Koninklijke Luchtmacht. Kies je voor de KLu (Koninklijke Luchtmacht/Ministerie van Defensie), dan werk je in Nederland, maar op uitzending naar het buitenland is ook een mogelijkheid.

Stages

Je stage, ook beroepspraktijkvorming genoemd, vormt een belangrijk deel van je opleiding. Je leert nu eenmaal vooral door in de praktijk aan de slag te gaan. Door ons netwerk in de Luchtvaarttechniek kun je onze studenten op uiteenlopende locaties vinden. Met alle bedrijven waar onze studenten stage lopen, werken we heel nauw samen. Zo kunnen we ons onderwijs snel aanpassen aan wat de praktijk vraagt.

Video's

Bekijk hier onze video's.

Algemene video


Video Rondleiding


Oud-student aan het werk bij Defensie

Socials

Wil jij zien wat we tijdens de opleiding doen? Volg ons dan op Instagram.


School voor Luchtvaarttechniek

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090

Vragen over opleidingen?
Studenten Adviespunt 013
T 013 539 7010
STAP013@roctilburg.nl
Postbus 1330
5004 BH Tilburg

Wat kun je hier leren?


Luchtvaarttechniek

footer-ontdekwatjekan_li
footer-ontdekwatjekan_re