Ga naar de header Ga naar de content

Filmpjes voor jou!

Mensen mooier maken ...

Als kapper door wassen, föhnen, knippen of kleuren? Of als schoonheidsspecialist behandelingen geven als reinigen van de huid, epileren, maskertjes, massages en meer? Of loop jij warm voor fashion design? Kledingadviezen geven? Of couture op maat maken? Jij weet precies watje wilt!Regel jij de fashion-productie straks net zo goed als Evi?

 


Loop met Evi door de school. Super trots volgt zij de opleiding Fashion-product-coördinator. De planning bewaken, in schema's alles bijhouden, materialen bestellen voor de productie, bewaken van de samples, daarnaast ook de fotografie en sociale media: zij draait er haar handen niet voor om!Stage lopen bij Mint & Pepper, ook jouw droom?Met de opleiding Fashion Retail loopt Diantha stage bij Mint & Peper.  Zorg jij er straks ook voor dat de winkel er netjes uitziet? En alle producten ook via Instagram te bestellen zijn?. Sta jij straks ook aan de wieg van een trendy collectie?

 


Net als Chifae de opleiding Fashion design volgen? Kijk mee wat zij allemaal doet ... Trends vertalen naar een collectie. Schetsen maken. De technische tekeningen uitwerken. Contact met de fabrikant. Je ziet jezelf al helemaal gelukkig worden!Virtual tour ROC Tilburg Fashion Design


Een rondleiding door de school door studenten Fashion Design ... Hier ontstaan de ideeën. Hier in het Creative Lab werk je ze uit.  Hier zet je kledingstukken in elkaar. En hier leer je alles over textiel!


Net als La Rose werken als fashion tailor bij Theater Atelier de Wishing Well?Vast iets voor jou: Fashion Tailor? Zie jij jezelf couture op maat maken? Zelf in gesprek gaan met je klant over de wensen? Van bruidsmode tot theaterkostuum?  Patronen maken, proefstuk maken en doorpassen? All the way!Na je kappersopleiding, de opleiding salon-manager volgen?Of eerst het kappersvak nog leren? Als kapper aan de slag met wassen, föhnen, knippen of kleuren? met een heel strak resultaat! Kapper, haarstylist, herenkapper of salonmanager: wat gaat het worden? Je neemt een kijkje bij de opleidingskapsalon, de praktijk- en theorielessen. Echt iets voor jou? Meld je dan direct aan!


Neem met Esmee een kijkje bij de opleiding schoonheidsspecialistAls schoonheidsspecialist bijvoorbeeld gezichtsbehandelingen geven.  Het reinigen van de huid, epileren, maskertje en een dagcrème  aanbrengen, is helemaal jouw ding. Lijkt deze opleiding jou ook zo leuk? Meld je dan direct aan!


Enthousiast geworden?

Meld je direct aan voor een van de opleidingen van de school voor Mode en Uiterlijke Verzorging van ROC Tilburg. Hier staan ze allemaal op een rij. Kies jouw opleiding. Klik door naar "Aanmelden en kennismaken" en Meld je direct aan! 

Hulp bij aanmelden?

Bel tijdens kantooruren:
Studenten Adviespunt 013
T 013 539 7010
E stap013@roctilburg.nl

Tijdens schoolvakanties is het Studenten Adviespunt 013 gesloten.