Ga naar de header Ga naar de content

Aniso Kariye

Tijdens stage leer je veel over wat je leuk vindt. Zo dacht ik altijd dat het werken met dementerende mensen niets voor mij was. Maar het is zo’n dankbaar werk. Er is echt meer in de zorg dan alleen het ziekenhuis. Toch ligt mijn droombaan wel daar. 

Ik loop stage in het Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis. Heb mijn droombaan al gevonden. 

Wat ik daar zo leuk aan vind? Als de patiënt naar huis gaat, voelt ie zich meestal beter. Je geeft ze informatie mee over wat ze zelf kunnen doen aan hun gezondheid. Je ondersteunt ze ook bij hun emoties.  

Mijn beste docent 
Dat is Will Herijgers, omdat hij altijd vertrouwen in me heeft gehad. Hij heeft persoonlijke aandacht voor alle studenten en hij kan de klas goed motiveren. Hij helpt je bij alles. Heel fijn.  

Met mijn diploma 
Wil ik gaan werken in het ziekenhuis en ook blijven leren. Wil me graag specialiseren in bijvoorbeeld wondzorg of cardiologie. Welke specialisatie, daar ben ik nog niet uit.  

Jongere vrijwilliger van het jaar 
Doe ook vrijwilligerswerk bij ContourdeTwern. Ik ben Jongere vrijwilliger van het jaar geworden. Daar ben ik supertrots op. Dat is een hele eer en een mooie waardering voor het werk dat ik doe. Samen met jongerenwerkers organiseer ik activiteiten voor jongeren, zoals een sportavond of een barbecue. 

Ook zit ik in ‘We speak’, de Jongeren adviesraad van Tilburg en geef ik advies aan de gemeente over sociaal beleid. 


School voor Zorg en Welzijn

Wandelboslaan 28 
5042 PD Tilburg
T 013 539 7010
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Aniso & de opleiding ...