Ga naar de header Ga naar de content

Bram Heerkens

Mensen helpen, dat is wat ik wil doen. Zelf heb ik een lastige tijd achter de rug en heb ik ervaren hoe belangrijk het is dat mensen er echt voor je zijn. Daarom wil ik bij Defensie aan de slag. Ik ga dan werken op plekken waar mensen in nood zijn en ik ze kan helpen.

Ik kwam erachter dat ik natuurlijk leiderschap in me heb


Streng
De opleiding VeVa is heel streng, het vergt veel discipline. Bovendien is het fysiek aardig zwaar. We sporten veel, dat spreekt me wel aan. Niet iedereen haalt de eindstreep. Ik ga het redden, want ik wil werken als Commando. Dat is mijn droombaan. Ik kwam er tijdens een training in het veld achter dat ik natuurlijk leiderschap in me heb. Dankzij de gesprekken met mijn mentor ben ik opener geworden en meer gaan praten. Dat helpt om mijn talent verder te ontwikkelen.

Lichamelijk zwaar 
Ik heb ontdekt dat ik mijn droom moet volgen. Als je het echt wilt, dan kun je het ook bereiken. Je moet topfit zijn. Dit werk vraagt lichamelijk namelijk veel. De spanning van dit vak trekt me aan. Ik heb een redelijk zwaar verleden en toch dit al bereikt. Dat maakt me trots.

School voor Orde en Veiligheid

Gershwinstraat 10
5012 AR Tilburg
T 013 539 7090

Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Orde en Veiligheid