Ga naar de header Ga naar de content

Daniëlle van Roosmalen

Na mijn vmbo ben ik naar de opleiding Kinderopvang gegaan. Kwam erachter dat dat niet echt bij me paste. Nu volg ik de opleiding ICT support. Dat ligt me veel beter.  

Bij ROC Tilburg heb ik ontdekt dat ICT leuk is en dat ik er goed in ben. 


Naar deze school gaan is meer dan alleen leren. Er gaan meer deuren open. Zo ben ik gestart met mijn ‘eigen bedrijfje’ op school. Ik begeleid andere studenten tijdens lessen. Dat doe ik ongeveer 8 uur in de week. Ik help ze met de lesstof en door mijn verhaal te vertellen. 

Mijn verhaal 
Vroeger ben ik gepest. Nu put ik daar kracht uit. Dat pesten ligt achter me. Het heeft me geholpen in te zijn wie ik nu ben. Zo heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Als ik dit vertel tegen andere studenten, helpt dat hen. Da’s fijn. Een probleem is voor mij een uitdaging, wil dat oplossen. 

Mijn droombaan 
Dat is werken in de cyber security bij de politie. Moet dan wel eerst naar het hbo. Denk wel dat dat gaat lukken. Het lijkt me geweldig om in de digitale beveiliging te werken. Dat ik bijvoorbeeld versleutelde berichten van criminelen kan lezen. Of dat ik bij criminelen in een groepsapp komt en dat ik alles mee kan lezen wat ze elkaar vertellen. 

Mijn beste docent 

Dat is Mark. Hij was vorig jaar mijn mentor. Hij begrijpt studenten heel erg goed. Heeft veel geduld, en staat dicht bij ons. Hij heeft aandacht voor elke student.  

 


School voor MBO2 Dienstverlening

Gershwinstraat 10
5012 AR Tilburg
T 013 539 7010


Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Daniëlle & de opleiding ...