Ga naar de header Ga naar de content

Daniël Inen

Na 13 jaar als militair werkzaam geweest te zijn, waarin ik in totaal deelgenomen heb aan 3 missies, eindigde mijn carrière bij de Landmacht. Via een bezoek aan de Loopbaandagen kwam ik bij de opleiding Operator terecht. Eerst dacht ik: fabriekswerk, dat is toch saai lopendebandwerk. Inmiddels weet ik wel beter. Het is uitdagend hightech werk met heel veel mogelijkheden.

"Ik switchte naar een uitdagende hightech baan."Trainer geworden
Dankzij ervaringen op verschillende stageplekken heb ik mijn echte interesses en talenten ontdekt. Ik krijg er energie van om andere mensen het vak te leren. Ik ben er erg trots op dat ik nu al trainer ben geworden. Bij mijn leerbedrijf maken we kunststof spuitgietproducten met complexe machines en assembleren we ze vervolgens. Ik leer mijn collega's nu hoe ze machines bedienen, alles rondom veiligheid en clean werken en hoe ze communiceren met andere operators.


Blijven ontwikkelen
De tijd na Defensie was niet makkelijk. Ik heb geleerd dat je er zelf iets van moet maken. Er zijn altijd positieve punten waar je je aan vast kunt houden. Als kansen zich voordoen, dan pak ik ze. Ik probeer me altijd te blijven ontwikkelen. Zo heb ik mijn echte talent ontdekt, namelijk het trainen van mensen. Ik blijf leren, want ik wil nog hogerop komen. Ik heb geleerd dat je er zelf iets van moet maken.


School voor Procestechniek

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090

Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Procestechniek

Daniël & de opleiding ...