Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

Jimmy Blom

“Ik wist eerlijk gezegd heel lang niet wat ik wilde worden. Ik dacht er aan om tandarts of orthodontist te worden. Dan verdien je lekker veel geld. Totdat ik op school een presentatie bijwoonde over proces- en milieutechniek. Daar wilde ik meer van weten. Ik ontdekte dat mijn opa hetzelfde werk heeft gedaan. Toen had ik mijn keuze zo gemaakt.

“Ik wil graag carrière maken en mezelf verder verdiepen in het vak” 

Werkinstructie gemaakt
Annelies Blankers is mijn favoriete docente. Ze legt alles super goed uit en neemt de tijd totdat iedereen in de klas het begrijpt. Ook mijn stagebegeleider Ron de Wijs heeft me goed geholpen. Daardoor heb ik mijn stages bij International Flavors & Fragrances (IFF) en Coca Cola goed kunnen doorlopen. Zo schreef ik bij IFF een werkinstructie voor een hoge drukketel. Daar zijn natuurlijk veel veiligheidsvoorwaarden aan gekoppeld. Uiteindelijk is mijn instructie gevalideerd door de mensen van IFF. Daar ben ik trots op.

Doorstuderen
Ik ben van plan om door te studeren in de chemische technologie. Ik wil graag carrière maken en mezelf verder verdiepen in het vak. Dat betekent dat ik goede cijfers moet halen om bij Avans Hogeschool een vervolgopleiding te mogen doen. Ik zoek daarom zo min mogelijk afleiding. Ik wil niks aan het toeval overlaten. ” 


School voor Procestechniek

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Procestechniek 

Jimmy & de opleiding ...