Ga naar de header Ga naar de content

Joey Chatelin

Ik heb op de havo gezeten, maar zakte voor wiskunde. Dat is voor mij ook een moeilijk vak. Ben naar de opleiding Juridische Dienstverlening gegaan. Het mbo dus. Ik zit hier echt op mijn plek. Het is een mooie route. Ik leer veel van de praktijk. Op die manier doe ik veel ervaring op.  

Van havo naar mbo zegt niets over hoe je toekomst eruit gaat zien.  

Momenteel ben ik me aan het aanmelden voor een universitaire studie in Engeland. Daar wil ik internationaal of Europees recht studeren. Als de universiteit me niet aanneemt, wil ik via een andere route daar alsnog terecht komen. Dat land is echt iets wat bij mij hoort. Ik kom er best vaak, heb er vrienden. Het voelt als een tweede thuis.  

Studentenraad  
Ik ben dit jaar verkozen tot voorzitter van de studentenraad van ROC Tilburg. We zitten om de tafel met het College van Bestuur en de medezeggenschapsraad. Dat is leuk om te doen, om studenten te vertegenwoordigen. Ik heb vorig jaar ook een bestuursjaar bij de Studentenraad van Tilburg gedaan. Daar heb ik ook erg veel van geleerd. Echt een aanrader! We adviseerden de gemeenteraad over allerlei studentenzaken en organiseerden workshops voor studenten.  

Debatteren 
Ik heb niet echt een lievelingsdocent, maar als ik moet kiezen? Dan is het toch Malika Azghari. Van haar kreeg ik het vak debatteren. Die lessen hebben me veel geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Mijn groep heeft ook meegedaan aan wedstrijden. Was erg leuk om te doen.  

Mijn droom?   
Een mooie carrière bij de Verenigde Naties of een ambassade. Ik hoop op die manier iets te bereiken. Ik wil graag een bijdrage leveren aan de wereld, hoe klein ook.  


School voor Administratieve en Juridische Dienstverlening

Kasteeldreef 122
5046 CV Tilburg
T 013 539 7070

Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.


Meer info over opleidingen en school
Zie School voor Administratieve en Juridische Dienstverlening     

Joey & de opleiding