Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

Jordi de Hond

“Dit vak ligt me. Ik werk vier dagen bij installatiebedrijf Kuipers en kom één dag naar school. Na deze opleiding ga ik me verder ontwikkelen in de niveau 4 opleiding. Dat is de opleiding tot service technicus. Ik werk voornamelijk aan gebouwgebonden installaties. Dat zijn alle elektrotechnische installaties in een gebouw die je maar kunt bedenken. Dan heb ik echt brede kennis. 

“Ik kan problemen voor klanten oplossen” 

Presenteerplaatje
Ik ben communicatief en kan goed met klanten omgaan. Dit is belangrijk omdat je het presenteerplaatje van het bedrijf bent. Ik ben trots op de manier waarop ik het nu doe, hoe ik de dingen aanpak. Ik probeer er positief in te staan en dat helpt bij het leren. Misschien wil ik later voor mezelf beginnen. Eerst wil ik me echter verder ontwikkelen bij het bedrijf waar ik nu ben. Hier kan ik veel kennis en ervaring opdoen.  

Goede leermeesters
Ik heb een paar goede leermeesters gehad. Vier jaar geleden begon ik als leerling-monteur bij Kuipers. Toen hebben veel collega's tijd en moeite in me gestoken om me goed op te leiden. Dit gebeurt op kantoor en op de praktijkvloer. Ik moest het vak nog leren. Mijn collega's Gareth en Jasper hebben me veel geleerd. Ze vinden het mooi om te zien dat ik nu zelfstandig op pad ga en leerlingen meeneem.  

Daarnaast heb ik dit jaar meegedaan aan de Skills Heroes, de landelijke vakwedstrijden. Samen met Johan de Jong, mijn coach vanuit Installatiewerk heb ik me voorbereid. Dat heeft goed uitgewerkt, want ik werd derde van Nederland. Ook van mijn docenten op ROC Tilburg leer ik veel, dat is dan vooral de theorie.”


School voor Mechatronica, Maintenance en Engineering

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Mechatronica, Maintenance en Engineering

Jordi & de opleiding ...