Ga naar de header Ga naar de content

Kel van Seeters

“Ik vond natuur- en scheikunde altijd al heel leuk. Op het vmbo wist ik dat ik daarmee verder wilde. Mijn docente stelde voor om eens bij ROC Tilburg te gaan kijken. Dat heb ik gedaan. Mijn interesse en de opleiding sloten goed op elkaar aan. Wat het vak echt inhoudt, leer je pas in het eerste jaar. Inmiddels weet ik precies hoe een proces verloopt, van grondstof tot product.

 “Ik heb geleerd hoe een proces verloopt, van grondstof tot product” 


Fascinerend
Je moet in ons vak goed kunnen samenwerken. Je moet echt een team vormen. Mijn gedrevenheid komt goed van pas bij het vormgeven van een proces. Het lijkt een beetje op het werk van een uitvinder. Tijdens mijn stages bij Cultilene, Ardagh en Fujifilm heb ik ervaren hoe je de theorie koppelt aan de praktijk. Dat is echt fascinerend. Je bedenkt dan samen met je collega’s hoe iets gemaakt wordt en hoe je dat steeds beter kunt doen. Zo help je mee om een proces duurzamer, milieuvriendelijker, veiliger, goedkoper of sneller te maken.

Respect
Mijn docent Annelies Blankers weet gigantisch veel van het vak. Ze kan alles goed uitleggen, regelt veel en werkt heel hard. Ik heb heel veel respect voor wat ze voor haar studenten doet en betekent. Ze daagt ons uit om ’t echt goed te doen.”

Bekijk ook Kel zijn vlog.


School voor Procestechniek

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie:  School voor Procestechniek

Kel & de opleiding ...