Ga naar de header Ga naar de content

Laurent Podda

“Wat mij aantrok in dit vak is het werken aan verschillende projecten waardoor het heel afwisselend is qua taken en mensen. Ik heb mijn keuze voor een beroep in de bouw ook gemaakt omdat mijn vader in de bouw werkt. Ik wilde graag een beroep waar ik met mijn handen en mijn hoofd kan werken. Het is een uitdaging om dit vak te leren.

 

“Vast contract én een opleiding ... ”

Stimulans om verder te gaan

Ik ben mijn opleiding na het vmbo begonnen bij een andere school in Tilburg. Door persoonlijke omstandigheden moest ik daarmee stoppen. Ik heb bij TES gesolliciteerd en aangegeven dat ik mijn opleiding nog wil afmaken. Na twee tijdelijke contracten heb ik een vast contract aangeboden gekregen en de mogelijkheid van TES om bij ROC Tilburg mijn opleiding weer op te pakken. Hier ben ik heel blij mee en het is een stimulans voor mij om hierin verder te gaan.

 

Vertellen met passie

De manier van lesgeven en de docenten hier motiveren mij. Ze vertellen met passie en hebben veel interesse in de praktijkervaringen van de leerlingen. De opleiding is praktijkgericht en wat we leren is meteen toe te passen in de bouw. Door mijn plezier in het werk en de opleiding zie ik de toekomst met vertrouwen tegemoet.”


School voor Mechatronica, Maintenance en Engineering

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 -539 7090

Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag

Meer info over opleidingen en school
School voor Mechatronica, Maintenance en Engineering
Postbus 1330
5004 BH Tilburg

Laurent & de opleiding ...