Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten
Menu

Mart Dekkers

“Het was voor mij even zoeken naar wat ik wilde. Mijn broer gaf me het juiste zetje. Hij doet vliegtuigtechniek en volgde ook zijn opleiding hier op ROC Tilburg. Ik koos uiteindelijk wel een andere richting. Sinds ik hier op school zit, heb ik mijn passie gevonden. Dit is wat ik echt leuk vind. Hier krijg ik bovendien volop uitdaging om allerlei projecten op te pakken. En docenten geven me alle ruimte om zelf initiatief te nemen. Dat is echt heel fijn.

“Ik heb met programmeren en bouwen van machines mijn passie gevonden”

 

Attracties
Mijn docenten Rob van Herwijnen en Arie Vissers zijn echt mijn favorieten. Ze hebben me geholpen met het programmeren van diverse attracties. Regelmatig vragen ze me of ik deze wil demonstreren tijdens open dagen of speciale bijeenkomsten. Dat deed ik bijvoorbeeld bij De Ontdekfabriek, de opening van het mbo jaar en in de Koepelhal. Best een klus om steeds attracties op en af te bouwen. Maar het is super leuk én leerzaam om te doen.

Nog hbo doen
Mijn grote droom is om ook in de toekomst het programmeren te blijven combineren met het bouwen van machines. Ik wil graag nog het hbo gaan doen. Mijn stagebedrijf ATS in Rijen heeft gezegd dat ze die opleiding voor me willen betalen als ik bij hen blijf werken. Dat is natuurlijk fantastisch.” 


School voor Mechatronica, Maintenance en Engineering

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Mechatronica, Maintenance en Engineering 

Mart & de opleiding ...

footer-ontdekwatjekan_li
footer-ontdekwatjekan_re