Ga naar de header Ga naar de content

Maurits Hartog

Als kind was Maurits al gefascineerd door de luchtvaart. Het geluid van helikopters die regelmatig overvlogen door de nabijheid van Vliegbasis Gilze-Rijen wekte zijn nieuwsgierigheid en legde de basis voor zijn latere opleidingskeuze.

Deze vroege interesse in techniek kwam niet uit het niets. Maurits was altijd al bezig met sleutelen. Het begon met zijn fiets, evolueerde naar zijn brommer, en uiteindelijk tot het onderhouden van auto's. Deze praktische vaardigheden en de liefde voor vliegtuigen brachten hem tot de keuze voor de opleiding Luchtvaarttechniek.

Maurits loopt stage bij Maritiem Vliegkamp de Kooy in Den Helder, waar hij een unieke kans heeft gekregen om bij het operationele squadron voor de NH90 Helicopters van de Marine te werken. Zijn affiniteit met de Koninklijke Marine is geen toeval, hij erfde deze passie van zijn vader. Zijn stage in Den Helder bevalt hem uitstekend, en het lijkt erop dat Maurits zijn toekomst in de maritieme luchtvaart ziet. Zijn volgende stage is op Vliegbasis Woensdrecht. Daarna maakt hij een definitieve keuze voor zijn carrière.

Maurits bezit een goede combinatie van passie, doorzettingsvermogen en technische vaardigheden. Dat belooft een mooie carrière!

Naast zijn opleiding speelt Maurits bij de Tilburgse Rugby Club waar hij zeker niet onverdienstelijk is. 
Kortom, Maurits bezit een goede combinatie van passie, doorzettingsvermogen en technische vaardigheden. Dat belooft een mooie carrière!


School voor Luchtvaarttechniek

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7010
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Maurits & de opleiding...