Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

Medde van Opstal

“Ik kom van de havo. Een aantal vakken interesseerde me echt niet. Ik wil weten waarom je iets leert. Daarom ben ik in havo 4 overgestapt naar het mbo. Ik wil dolgraag werken met kinderen. De overstap is me goed bevallen. Ik mocht eindelijk doen wat ik graag wilde, namelijk jonge kinderen begeleiden. Wel merkte ik dat het me eigenlijk te makkelijk afging. Daarom ben ik de opleiding Kraamzorg erbij gaan doen. Nu kan ik alles uit mezelf halen.

Nu weet ik waarom ik iets leerOntdekken
Op het mbo loop je veel stages. Dat spreekt me aan. Je leert naar mijn overtuiging het meeste van de praktijk. Je weet hier waarom je iets leert. Je mag ontdekken wat je graag doet en waar je goed in bent. Bovendien leer je hier hoe je het goed uitvoert én mag je doen waar je hart naar uitgaat. Dat maakt dat ik blij ben dat ik de overstap heb gemaakt.”

Eigen kinderdagverblijf
Ik wil ooit een eigen kinderdagverblijf starten. Dat is echt mijn droom. Ik ben erg praktisch en kan me goed in anderen verplaatsen. Zeker als het om kinderen gaat. De weg naar mijn eigen kinderdagverblijf is lang. Ik ben nog erg jong. Daarom ga ik eerst stagelopen in de kraamzorg en werken in de kinderopvang. Daarna maak ik mijn droom waar. Mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen komen daarbij goed van pas.”
 

School voor Onderwijs en Kinderopvang

Professor Gimbrèrelaan 9
5037 EE Tilburg
T 013 539 7085
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Onderwijs en Kinderopvang

Medde & de opleiding ...