Ga naar de header Ga naar de content

Merijn van Kruijsbergen

“Mijn keuze voor de opleiding Medewerker Evenementenorganisatie kwam voort uit mijn hobby. Ik organiseerde al feesten en dat beviel mij goed. De stages in elk leerjaar waren voor mij uiteindelijk doorslaggevend voor mijn keus.

Inventief zijn

Mijn stagebegeleiders zijn erg belangrijk voor mij geweest. Aangezien de evenementen- en festivalwereld niet zo heel groot is, draait het heel erg om je netwerk. Daarnaast moet je goed tegen veranderingen kunnen, inventief zijn en zeker geen 9-tot-5 mentaliteit hebben.

Eigen festival

Vanuit mijn eerste stage bij Mundial Productions van Festival Mundial heeft mijn stagebegeleidster mij in contact gebracht met Extrema BV, bekend van onder andere Extrema Outdoor en Solar. Ook daar heb ik stage kunnen lopen. Mijn netwerk is hier aardig door gegroeid en daardoor werk ik nu voor verschillende grote festivals. Sinds vorig jaar organiseer ik ook Aus Berlin, een deep house/techno festival in Tilburg. Mijn droom is om uiteindelijk een eigen feest of festival voor duizenden mensen uit te verkopen.”

School voor Kunst, Cultuur en Media

Stappegoorweg 183, gebouw B
Tilburg
T 013 539 7090


Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.


Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Kunst, Cultuur en Media
Postbus 1330
5004 BH Tilburg

Merijn & de opleiding ...