Ga naar de header Ga naar de content

Mitchell Janssens

”Ik wilde als kind graag bij de landmacht. Toch besloot ik na de middelbare school een andere keuze te maken. Zeker toen ik als snuffelstage een weekje mocht meelopen bij DSM in Waalwijk waar mijn vader als procesoperator werkt. Dat inspireerde me enorm. 

Mensen waarderen het als je nieuwsgierig bent ...

Keuze goed bevallen

Ik ben op zoek gegaan naar de juiste school en opleiding. De open dag bij ROC Tilburg was erg interessant. Zeker natuur- en scheikunde vond ik leuk. De keuze voor de opleiding en school is me goed bevallen. Nu zit ik alweer in het laatste jaar. Mijn afstudeerstage doe ik bij Fujifilm in Tilburg. Hier werk ik aan het optimaliseren van een water- zuiveringsinstallatie.

Juiste vragen stellen

Het is in mijn vak belangrijk dat je je aan de afspraken en de protocollen houdt. Je moet het overzicht kunnen bewaren en goed kunnen samenwerken met andere afdelingen. En mensen waarderen het als je nieuwsgierig bent, de juiste vragen stelt en zelf met voorstellen komt. Het werk bevalt me heel goed. Als ik mijn diploma heb, ga ik graag aan de slag. Er is veel vraag naar procesoperators, maar ik blijf ook studeren. Zo kom je echt verder.”


School voor Procestechniek

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Procestechniek

Mitchell & de opleiding ...