Ga naar de header Ga naar de content

Nikki de Laat

“Op de middelbare school was ik al heel technisch. Vakken als natuurkunde, scheikunde en wiskunde vond ik leuk. Ik was er ook goed in. Ik wil bovendien graag mensen helpen en ondersteunen. Toen ik bij procestechniek binnenliep, voelde ik direct dat dit de perfecte plek voor me was. Hier kwamen al mijn interesses als een puzzel bij elkaar. Ik kan al mijn kwaliteiten combineren en ook nog eens met mensen werken. Deze opleiding is voor mij echt een schot in de roos. 

“Ik heb wel doelen, maar ben nu vooral aan het genieten” 


Perfecte sfeer 

Docenten staan zelfs buiten schooltijd voor je klaar om iets uit te leggen. Hoewel alle docenten hartstikke goed zijn, is Annelies Blankers echt een topper. Zij kan alles zo levendig uitleggen. De klassen zijn vrij klein met zo’n 6 à 7 studenten. Daardoor leer je elkaar sneller en beter kennen. Wij trekken echt allemaal naar elkaar toe en zijn een hele hechte groep.  

Genieten van het nu 

Volgend jaar is mijn laatste jaar. Als ik klaar ben met deze opleiding, heb ik nog veel keus. Ik kan doorstuderen voor een kantoorbaan, maar ik sta liever op de werkvloer. Daar mag ik sleutelen en werk ik met mensen. Misschien ga ik doorstuderen, anders wil ik ervaring opdoen en in een leidinggevende functie groeien. Ik leef vooral in het nu en zolang ik plezier heb, blijf ik doorgaan waarmee ik op dit moment bezig ben. Ik heb wel richtlijnen en doelen, maar ben nu vooral aan het genieten.” 

School voor Procestechniek

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Procestechniek

Nikki & de opleiding ...