Ga naar de header Ga naar de content

Podcast Lesstof

Welkom bij Lesstof, hét podcastkanaal van ROC Tilburg. Hierop vind je interessante luisterstof met verschillende thema’s rondom onderwijs, waarbij onze studenten, docenten en partners aan het woord zijn. Denk bijvoorbeeld aan het beste onderwijs van Nederland, het onderwijs van de toekomst, maar ook de overstap van onderwijs naar praktijk. Genoeg lesstof om over na te denken. Luister en ontdek je met ons mee?

Luister je mee?

Lesstof

Hoe ziet voor jou het beste onderwijs van Nederland eruit?

Luister in deze podcast naar onze studenten, docenten, partners, host Ankie en tafelheren Ferry en Robin. Ze praten over de ontwikkeling van talent en hoe we dit tot bloei kunnen laten komen. Wat is daarvoor nodig? Hoe past dit binnen het beste onderwijs van Nederland en wat kan ROC Tilburg daaraan bijdragen? 

Podcast met PIT

Deze podcast biedt een fascinerend inzicht in een van de meest opwindende en vooruitstrevende gebieden van het onderwijs en de technologie, en is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van leren en werken in de digitale wereld.

In de gloednieuwe 'Podcast met PIT' van ROC Tilburg nemen Guus Vanhautem (School voor Zorg & Welzijn) en Joost van Puijenbroek (School voor Business Services, Publieke Veiligheid en Leisure) je mee in de wereld van interactieve technologie in het onderwijs.

Geen afleveringen missen? Stay tuned!
Wil je automatisch een bericht ontvangen wanneer de nieuwste aflevering live gaat? Abonneer je dan op de podcast via het platform Spotify of Apple Podcasts!

Suggesties of opmerkingen?

Heb je suggesties of opmerkingen voor onze podcast? Laat het ons weten! Mail ons.

marcom@onderwijsgroeptilburg.nl

Volg ons!

LinkedIn-IconInstagram-IconFacebook-Icon