Ga naar de header Ga naar de content

School voor MBO2 Dienstverlening

Zoek jij een niveau 2-opleiding? En vind je het moeilijk om een keuze te maken. Dan ben je bij MBO2 Dienstverlening op de juiste plek! Want daar kun je namelijk het 1e jaar kennismaken met maar liefst  5 bol-opleidingen:

  1. Assistent Business Services
  2. Logistiek Medewerker
  3. Medewerker Facilitaire Dienstverlening
  4. Medewerker ICT Support
  5. Retailmedewerker

Je oriënteert op 5 opleidingen
Bij de start kies je 1 opleiding. Maar je maakt de eerste maanden ook kennis met de andere opleidingen. Na de oriëntatieperiode van een half jaar kies je een 2e opleiding. Daarna volg je de lessen van de 2 gekozen opleidingen. En je gaat dan ook stagelopen. Je gaat 3 dagen in de week naar school en je loopt 2 dagen in de week stage. De totale duur van de opleiding is 2 jaar.

Met deze opleiding heb je meer kans op een baan. En je haalt twee diploma’s in twee jaar. Hoe gaaf is dat!

 

Beveiliger
De opleiding Beveiliger 2 en Beveiliger 3 volg je ook bij MBO2 Dienstverlening. In tegenstelling tot andere stromingen binnen MBO2 dienstverlening volg je alleen de stroming van beveiliger. Klik hiernaast op de opleiding voor meer informatie.

Retailmedewerker bbl
De bbl-opleiding Retailmedewerker volg je ook bij MBO2 Dienstverlening. Maar let op, als je deze opleiding volgt, oriënteer je je niet op andere opleidingen. Je kunt ook geen 2e opleiding kiezen. Dan volg je alleen de bbl-opleiding tot Retailmedewerker. Klik hiernaast op de opleiding voor meer informatie.

Wat is het verschil tussen een bol- en bbl-opleiding
Het mbo kent twee verschillende opleidingen, bol en bbl.

BOL staat voor Beroeps Opleidende Leerweg. Je bent student en je bent het grootste deel van de opleiding op school. Daarnaast loop je stage.

BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg. Je werkt bij een werkgever. Vaak is dat 3 of 4 dagen per week. En de andere dagen ga je naar school. Je leert dus meer in de praktijk.

Het verhaal van Jeremiah

Jeremiah zit ook op de School voor MBO2 Dienstverlening. Hij volgt de opleiding Medewerker ICT en Logistiek Medewerker. Lees hier zijn verhaal. ThumbAmbassadeur MBO2 Dienstverlening Jeremiah

 

Beveiliger orde-en-veiligheid-16 verkoopspecialist administratief-en-juridisch-32 ICT-beheer op de heftruck

School voor MBO2 Dienstverlening

Gershwinstraat 10
5012 AR Tilburg
T 013 539 7090

Vragen over opleidingen?
Studenten Adviespunt 013
T 013 539 7010
STAP013@roctilburg.nl
Postbus 1330
5004 BH Tilburg

Wat kun je hier leren?


MBO2 dienstverlening opleidingen

Andere opleidingen

footer-ontdekwatjekan_li
footer-ontdekwatjekan_re