Ga naar de header Ga naar de content

School voor Zorg en Welzijn

Bij de School voor Zorg en Welzijn leer je misschien anders dan je gewend bent. We vinden het belangrijk dat je op school praktijkervaring opdoet. Daarom krijg je bij ons niet alleen les in klaslokalen. Je gaat op verschillende plekken in school én daarbuiten aan de slag. Je volgt workshops en hoorcolleges. Je werkt vaak samen in kleine groepjes.

Stages

Je stage is een belangrijk deel van je opleiding. Je leert vooral door in de praktijk aan de slag te gaan. Onze studenten lopen stage in (bijna) alle zorg- en welzijnsinstellingen in de regio, ook in praktijken van huisartsen en tandartsen.

Enkele grote stageplaatsen: Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis, De Wever, Amarant, Prisma, Thebe, Huispitaal, GGZ Midden-Brabant, Stichting Schakelring, De Hondsberg, ContourDeTwern, basisscholen, gastouders, ASVZ, de Wever, Thebe, Kinderstad, WonenBreburg, de gemeente Tilburg, het CWI en Sterk Huis.


Bbl-opleiding in de zorg | werken en leren

Als je een bbl-opleiding in de zorg wil gaan volgen, neem dan contact op met: ROC Tilburg | Studenten Adviespunt 013, E stap013@roctilburg.nl, T 013-539 7010. Dan helpt ROC Tilburg jou graag met het zoeken naar een geschikte werkgever.

Studenten over hun keuzeFotoalbum


School voor Zorg en Welzijn

Wandelboslaan 28
5042 PD Tilburg
T 013 539 7060

Vragen over opleidingen?
Studenten Adviespunt 013
T 013 539 7010
E stap013@roctilburg.nl


Postbus 1330
5004 BH Tilburg
Wat kun je hier leren?


Verzorging, Verpleging of Helpende | bol

Tandarts- of Doktersassistent | bol

Welzijn | bol

Bbl | Werken en leren

footer-ontdekwatjekan_li
footer-ontdekwatjekan_re