Ga naar de header Ga naar de content

School voor Zorg en Welzijn

Bij de School voor Zorg en Welzijn leer je misschien anders dan je gewend bent. We vinden het belangrijk dat je op school praktijkervaring opdoet. Daarom krijg je bij ons niet alleen les in klaslokalen. Je gaat op verschillende plekken in school én daarbuiten aan de slag. Je volgt workshops en hoorcolleges. Je werkt vaak samen in kleine groepjes.

Wil je meer weten over onze opleidingen? 

Bekijk dan de online voorlichting. Docent Guus vertelt je in deze online voorlichting alles over onze opleidingen in de Zorg en Welzijn.


Twijfel je nog of deze opleiding in de richting Zorg en Welzijn bij je past? Dan bieden wij je aan om in een basistraject Zorg en Welzijn te starten. Je krijgt in het eerste gedeelte van het schooljaar de mogelijkheid om je breder te oriënteren. In het eerste jaar krijg je basiskennis die bij alle opleidingen van pas komt. Ontdek je de verschillende beroepen en de soorten organisaties waar je uiteindelijk aan het werk kunt gaan. Voor het einde van het eerste leerjaar maak je een definitieve opleidingskeuze. Je oriënteert op de opleidingen:

Wil je graag dit basistraject doen, omdat je twijfelt welke opleiding of welk niveau bij je past? Wil je je aanmelden? Klik dan hieronder op 'Meld je direct aan voor het basisjaar Zorg en Welzijn'. Plaatsing in het basistraject gebeurt na een zorgvuldige kennismaking.

Stages

Je stage is een belangrijk deel van je opleiding. Je leert vooral door in de praktijk aan de slag te gaan. Onze studenten lopen stage in (bijna) alle zorg- en welzijnsinstellingen in de regio, ook in praktijken van huisartsen en tandartsen.

Enkele grote stageplaatsen: Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis, De Wever, Amarant, Prisma, Thebe, Huispitaal, GGZ Midden-Brabant, Stichting Schakelring, De Hondsberg, ContourDeTwern, basisscholen, gastouders, ASVZ, de Wever, Thebe, Kinderstad, WonenBreburg, de gemeente Tilburg, het CWI en Sterk Huis.


Bbl-opleiding in de zorg | werken en leren

Als je een bbl-opleiding in de zorg wil gaan volgen, neem dan contact op met: ROC Tilburg | Studenten Adviespunt 013, E stap013@roctilburg.nl, T 013-539 7010. Dan helpt ROC Tilburg jou graag met het zoeken naar een geschikte werkgever.

Studenten over hun keuzeFotoalbum

maatschappelijke zorg maatschappelijke zorg welzijn-339 maatschappelijke zorg creatief bezig student sociaal werker welzijn-338 welzijn-329 welzijn-350 welzijn-348 welzijn-364 welzijn-355 kantinewandelboslaan-325 tandartsassistent doktersassistent aan de balie tandartsassistent aan de stoel diploma! verzorging helpende verpleging ehbo-les gezondheidszorg doktersassistent

School voor Zorg en Welzijn

Wandelboslaan 28
5042 PD Tilburg
T 013 539 7060

Vragen over opleidingen?
Studenten Adviespunt 013
T 013 539 7010
E stap013@roctilburg.nl


Postbus 1330
5004 BH Tilburg
Wat kun je hier leren?


Verzorging, Verpleging of Helpende | bol

Tandarts- of Doktersassistent | bol

Welzijn | bol

footer-ontdekwatjekan_li
footer-ontdekwatjekan_re