Ga naar de header Ga naar de content

Filmpjes voor jou!

Jij houdt van Logistiek ...

ROC Tilburg heeft filmpjes voor jou gemaakt. Loop mee met Guus, Nicky en Ihssan. En krijg een indruk van wat werken in de logistiek inhoudt!Hoor wat Guus te vertellen heeft ...
 


Guus doet de opleiding manager transport en logistiek en loopt nu stage. Zo ziet zijn dag eruit: hij maakt opdrachten aan voor de chauffeurs, doet de planning en informeert de chauffeurs wat er van hen verwacht wordt. Is dat misschien ook wel iets voor jou?Loop mee met Nicky ..

Wat doe je als logistiek medewerker zo de hele dag? Nicky laat het je beleven. Zie jij jezelf dat ook wel doen?

 


Kijk mee over de schouder van IhssanIs iedereen aanwezig? Loopt het allemaal? Heeft iemand nog hulp nodig? Samen zorgen we dat alles goed verloopt. Voel jij daar ook wat voor?
Zie wat Jeremy allemaal leert op schoolIs mijn materiaal allemaal op orde? Werken mijn medewerkers allemaal optimaal? Lukt het om verbeteringen aan te brengen? Jeremy vertelt je hoe je dit allemaal leert op school. 

 
Rij een dagje mee met BennieWat doe je als Chauffeur Wegvervoer? Het is namelijk niet alleen maar rijden met de vrachtwagen. Bennie laat je zien wat je als Chauffeur Wegvervoer nog meer moet kunnen.  Enthousiast geworden?


Ga naar de pagina van de Transport en Logistiek.  Kies je opleiding. En meld je direct aan voor die logistieke opleiding die het beste bij jou past! 

Hulp bij aanmelden?

Bel tijdens kantooruren:
Studenten Adviespunt 013
T 013 539 7010
E stap013@roctilburg.nl

Tijdens schoolvakanties is het Studenten Adviespunt 013 gesloten.